Sakarya Büyükşehir’den yaşlıların yüzünde tebessüm olan ziyaret

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2025 - 17:19, Güncelleme: 21.03.2025 - 15:18
 

Sakarya Büyükşehir’den yaşlıların yüzünde tebessüm olan ziyaret

Sakarya Büyükşehir’den yaşlıların yüzünde tebessüm olan ziyaret
Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda Hendek Melek Nişancı Huzurevi’ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek yaşlılara karanfil takdim etti ve mini bir konserle onların yüzünde tebessüm oldu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Birlik ve beraberliğin pekiştiği Ramazan ayında Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Hendek’te yer alan Melek Nişancı Huzurevi ziyaret edildi. Yaşlılara Saygı Haftasında gerçekleştirilen anlamlı ziyaret huzurevi sakinlerinin yüzünde tebessüm oluşturdu. Ziyarette ayrıca Büyükşehir Kent Orkestrası da yer aldı. Canlı performanslarıyla mini bir konser veren orkestra, huzurevi sakinlerine keyifli anlar yaşattı. Konserin yanı sıra gölge oyunu gösterisiyle geçmişle bugünü buluşturan anlamlı ziyarette eli öpülesi yaşlılara karanfiller hediye edildi.
Sakarya Büyükşehir’den yaşlıların yüzünde tebessüm olan ziyaret
Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda Hendek Melek Nişancı Huzurevi’ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek yaşlılara karanfil takdim etti ve mini bir konserle onların yüzünde tebessüm oldu.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Birlik ve beraberliğin pekiştiği Ramazan ayında Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Hendek’te yer alan Melek Nişancı Huzurevi ziyaret edildi. Yaşlılara Saygı Haftasında gerçekleştirilen anlamlı ziyaret huzurevi sakinlerinin yüzünde tebessüm oluşturdu. Ziyarette ayrıca Büyükşehir Kent Orkestrası da yer aldı. Canlı performanslarıyla mini bir konser veren orkestra, huzurevi sakinlerine keyifli anlar yaşattı.
Konserin yanı sıra gölge oyunu gösterisiyle geçmişle bugünü buluşturan anlamlı ziyarette eli öpülesi yaşlılara karanfiller hediye edildi.

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.