Emniyet Müdürü Kenan Kurt muhtarlarla bir araya geldi

GÜNDEM 01.10.2024 - 20:05, Güncelleme: 01.10.2024 - 20:05
 

Emniyet Müdürü Kenan Kurt muhtarlarla bir araya geldi

Çanakkale İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, muhtarlarla bir araya geldi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen toplantıya İl Emniyet Müdür Yardımcıları ile Çanakkale merkez de görev yapan muhtarlar katıldı. İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt başkanlığında yapılan toplantıda Asayiş, Trafik, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Bağımlılığı ile Mücadele, Okul Çevresi ve Öğrenci Güvenliği ile Kent Kameraları hakkında görüşülerek mahallelerin huzur ve güvenliğine katkı sağlayacak görüş ve öneriler değerlendirildi. Emniyet Müdürü Kenan Kurt, muhtarlar ile tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti. Toplantı hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
Çanakkale İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, muhtarlarla bir araya geldi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen toplantıya İl Emniyet Müdür Yardımcıları ile Çanakkale merkez de görev yapan muhtarlar katıldı.

İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt başkanlığında yapılan toplantıda Asayiş, Trafik, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Bağımlılığı ile Mücadele, Okul Çevresi ve Öğrenci Güvenliği ile Kent Kameraları hakkında görüşülerek mahallelerin huzur ve güvenliğine katkı sağlayacak görüş ve öneriler değerlendirildi.
Emniyet Müdürü Kenan Kurt, muhtarlar ile tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek toplantıya katılımlarından dolayı
teşekkür etti.
Toplantı hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir