109 2
109

“Türkiye Okuyor Çanakkale Okuyor”

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2024 - 21:27, Güncelleme: 27.03.2024 - 22:06
 

“Türkiye Okuyor Çanakkale Okuyor”

Çanakkale’de, 60. Kütüphane Haftası nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi tarafından “Türkiye Okuyor Çanakkale Okuyor” programı düzenlendi.

Morabbin parkında gerçekleştirilen programda, “Türkiye Okuyor Çanakkale Okuyor” sloganı ile “Toplu Okuma Etkinliği” gerçekleştirildi. “Türkiye Okuyor Çanakkale Okuyor” etkinliğine, Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türlaslan, Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ali Osman Ünsal, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Toplu Okuma Etkinliğinde kitap okumanın önemine değinen Vali İlhami Aktaş, okuma etkinliğine destek veren tüm vatandaşlara, öğrencilere ve bu etkinliği düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Toplumun Kütüphaneye ilgisini çekmek ve okuma alışkanlığı konusunda farkındalık oluşturmak için yapılan etkinlik kapsamında Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağmman Esirgemez, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkaslan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli vatandaşlar ve öğrenciler 30 dakika kitap okudu.  
Çanakkale’de, 60. Kütüphane Haftası nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi tarafından “Türkiye Okuyor Çanakkale Okuyor” programı düzenlendi.

Morabbin parkında gerçekleştirilen programda, “ Türkiye Okuyor Çanakkale Okuyor” sloganı ile “Toplu Okuma Etkinliği” gerçekleştirildi. “ Türkiye Okuyor Çanakkale Okuyor” etkinliğine, Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türlaslan, Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ali Osman Ünsal, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Toplu Okuma Etkinliğinde kitap okumanın önemine değinen Vali İlhami Aktaş, okuma etkinliğine destek veren tüm vatandaşlara, öğrencilere ve bu etkinliği düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Toplumun Kütüphaneye ilgisini çekmek ve okuma alışkanlığı konusunda farkındalık oluşturmak için yapılan etkinlik kapsamında Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağmman Esirgemez, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkaslan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli vatandaşlar ve öğrenciler 30 dakika kitap okudu.

 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir