Sarıcaeli köyünde koç ve koyun çalan şüpheliler yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2024 - 11:23, Güncelleme: 10.02.2024 - 12:51
 

Sarıcaeli köyünde koç ve koyun çalan şüpheliler yakalandı

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 1 koç ve 3 koyun çalan 2 şüpheli yakalandı.

Çanakkale merkeze bağlı Sarıcaeli köyünde 6 Şubat tarihinde hayvan hırsızlığı yaşandı. Bir vatandaşın ağılından 1 koç ve 3 koyun çalındı. Hayvan hırsızlığı olayı üzerine Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. JASAT ekiplerinin titiz çalışması sonucu 1 koç ve 3 koyun çalan şüphelilerin A.Ç. ve A.Y. olduğu tespit edildi. Şüpheliler geçtiğimiz gün jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı. Çalınan hayvanlar sahibine teslim edilirken, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler A.Ç. ve A.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 1 koç ve 3 koyun çalan 2 şüpheli yakalandı.

Çanakkale merkeze bağlı Sarıcaeli köyünde 6 Şubat tarihinde hayvan hırsızlığı yaşandı.

Bir vatandaşın ağılından 1 koç ve 3 koyun çalındı. Hayvan hırsızlığı olayı üzerine Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. JASAT ekiplerinin titiz çalışması sonucu 1 koç ve 3 koyun çalan şüphelilerin A.Ç. ve A.Y. olduğu tespit edildi.

Şüpheliler geçtiğimiz gün jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı. Çalınan hayvanlar sahibine teslim edilirken, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler A.Ç. ve A.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir