Sahil Güvenlik, Ayvacık'ta 24 Kaçak Göçmeni Kurtardı

ASAYİŞ 30.10.2023 - 15:33, Güncelleme: 30.10.2023 - 15:33
 

Sahil Güvenlik, Ayvacık'ta 24 Kaçak Göçmeni Kurtardı

Sahil Güvenlik ekipleri, Ayvacık açıklarında motor arızası nedeniyle sürüklenen lastik botta mahsur kalan 24 kaçak göçmeni kurtardı.

Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri, Ayvacık açıklarında motor arızası nedeniyle sürüklenen ve yardım talebinde bulunan bir grup kaçak göçmen olduğu bilgisine ulaştı. Hızla harekete geçen Sahil Güvenlik botu 'TCSG-28', lastik bot içinde mahsur kalan 24 kaçak göçmeni kurtardı. Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında meydana gelen olayda, Sahil Güvenlik ekipleri, motor arızası nedeniyle sıkıntıda olan kaçak göçmenlere ulaşmak için anında seferber oldu. 'TCSG-28' botu, lastik bot içinde bulunan ve yardım çağrısında bulunan 24 kaçak göçmeni emniyet altına aldı. Kurtarılan kaçak göçmenler, gerekli işlemlerin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi. Sahil Güvenlik'in hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde, yaşanan olumsuz durum kontrol altına alınarak kaçak göçmenlerin güvenliği sağlandı.
Sahil Güvenlik ekipleri, Ayvacık açıklarında motor arızası nedeniyle sürüklenen lastik botta mahsur kalan 24 kaçak göçmeni kurtardı.

Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri, Ayvacık açıklarında motor arızası nedeniyle sürüklenen ve yardım talebinde bulunan bir grup kaçak göçmen olduğu bilgisine ulaştı. Hızla harekete geçen Sahil Güvenlik botu 'TCSG-28', lastik bot içinde mahsur kalan 24 kaçak göçmeni kurtardı.

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında meydana gelen olayda, Sahil Güvenlik ekipleri, motor arızası nedeniyle sıkıntıda olan kaçak göçmenlere ulaşmak için anında seferber oldu. 'TCSG-28' botu, lastik bot içinde bulunan ve yardım çağrısında bulunan 24 kaçak göçmeni emniyet altına aldı.

Kurtarılan kaçak göçmenler, gerekli işlemlerin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi. Sahil Güvenlik'in hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde, yaşanan olumsuz durum kontrol altına alınarak kaçak göçmenlerin güvenliği sağlandı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir