Rahmi Özer İçin Çanakkale'de Cenaze Töreni

16.09.2023 - 13:35, Güncelleme: 16.09.2023 - 13:35
 

Rahmi Özer İçin Çanakkale'de Cenaze Töreni

Çanakkale'de vefat eden Rahmi Özer için duygusal cenaze töreni düzenlendi. Siyasetçiler ve yakınlar katıldı, Çan Şehir Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Çanakkale'de vefat eden Rahmi Özer için Necip Paşa Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende, Özer'in ailesi ve yakınları yanı sıra Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Hamdi Üçpınarlar ve vatandaşlar da hazır bulundu. Cenaze namazının kılınmasının ardından Rahmi Özer'in naaşı Çan Şehir Mezarlığı'na defnedildi. Özer, 12 Eylül askeri darbesi döneminde Başbakan Süleyman Demirel'in de içinde bulunduğu birçok siyasetçi Zincirbozan Askeri Tesisleri'nde zorunlu ikamet ettirilenler arasındaydı. Bu dönemde Çanakkale'de yaşayan Özer, neredeyse her hafta sonu Zincirbozan'a gidip Demirel'i ve eşini ziyaret eden bir kişi olarak tanınıyordu. 
Çanakkale'de vefat eden Rahmi Özer için duygusal cenaze töreni düzenlendi. Siyasetçiler ve yakınlar katıldı, Çan Şehir Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Çanakkale'de vefat eden Rahmi Özer için Necip Paşa Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende, Özer'in ailesi ve yakınları yanı sıra Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Hamdi Üçpınarlar ve vatandaşlar da hazır bulundu.

Cenaze namazının kılınmasının ardından Rahmi Özer'in naaşı Çan Şehir Mezarlığı'na defnedildi. Özer, 12 Eylül askeri darbesi döneminde Başbakan Süleyman Demirel'in de içinde bulunduğu birçok siyasetçi Zincirbozan Askeri Tesisleri'nde zorunlu ikamet ettirilenler arasındaydı. Bu dönemde Çanakkale'de yaşayan Özer, neredeyse her hafta sonu Zincirbozan'a gidip Demirel'i ve eşini ziyaret eden bir kişi olarak tanınıyordu. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir