Gelibolu'da 17 Yaşındaki Genç Veda Mesajı Paylaşarak Yaşamına Son Verdi

ASAYİŞ 04.08.2023 - 03:14, Güncelleme: 04.08.2023 - 03:14
 

Gelibolu'da 17 Yaşındaki Genç Veda Mesajı Paylaşarak Yaşamına Son Verdi

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki üzücü olayda, 17 yaşındaki genç sosyal medyada veda mesajı paylaşarak intihar etti.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, 17 yaşında bir genç, iddiaya göre sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladıktan sonra mezarlıkta av tüfeğiyle yaşamına son verdi. Olay, Gelibolu Alaeddin Kalfa Mezarlığı'nda saat 09.00 sıralarında mezarlık görevlisinin kanlar içinde bir kişiyi fark etmesiyle ortaya çıktı. Durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildiren görevli, maalesef gencin hayatını kaybettiğini belirledi. İsminin O.T. olduğu tespit edilen genç, Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Önceden sosyal medya hesabından paylaştığı veda mesajında O.T., duygusal ifadelerle "Hakkınızı helal edin, kimde hakkım varsa helal olsun, ben bu dünyaya çok fazlayım. Bunun farkına vardım, ne bizim sevmeye, ne de kızmaya, ne de sevilmeye ihtiyacımız yokmuş. Eskiler çok güzeldi, ama hiçbir şey geri gelmeyecek, benim geri gelmeyeceğim gibi. Allah razı olsun. Bugüne kadar yanımda duranların, ben hiçbir kimseye kötülük yapmadım, yaptıysam herkesten özür dilerim. Ben sadece mutlu olmak istedim ben yokken daha mutlu olacağınızı düşünüyorum. Uzun süre uykuya dalıyorum, hakkım size helal hoş olsun." şeklinde duygusal ifadeler kullandı. 
Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki üzücü olayda, 17 yaşındaki genç sosyal medyada veda mesajı paylaşarak intihar etti.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, 17 yaşında bir genç, iddiaya göre sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladıktan sonra mezarlıkta av tüfeğiyle yaşamına son verdi.

Olay, Gelibolu Alaeddin Kalfa Mezarlığı'nda saat 09.00 sıralarında mezarlık görevlisinin kanlar içinde bir kişiyi fark etmesiyle ortaya çıktı. Durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildiren görevli, maalesef gencin hayatını kaybettiğini belirledi. İsminin O.T. olduğu tespit edilen genç, Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Önceden sosyal medya hesabından paylaştığı veda mesajında O.T., duygusal ifadelerle "Hakkınızı helal edin, kimde hakkım varsa helal olsun, ben bu dünyaya çok fazlayım. Bunun farkına vardım, ne bizim sevmeye, ne de kızmaya, ne de sevilmeye ihtiyacımız yokmuş. Eskiler çok güzeldi, ama hiçbir şey geri gelmeyecek, benim geri gelmeyeceğim gibi. Allah razı olsun. Bugüne kadar yanımda duranların, ben hiçbir kimseye kötülük yapmadım, yaptıysam herkesten özür dilerim. Ben sadece mutlu olmak istedim ben yokken daha mutlu olacağınızı düşünüyorum. Uzun süre uykuya dalıyorum, hakkım size helal hoş olsun." şeklinde duygusal ifadeler kullandı. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir