Gazi ve Şehit Aileleri Buluşması Çanakkale'de Gerçekleşti

12.08.2023 - 00:25, Güncelleme: 12.08.2023 - 00:25
 

Gazi ve Şehit Aileleri Buluşması Çanakkale'de Gerçekleşti

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı temsilcileri, Çanakkale'de duygusal bir buluşmada bir araya geldi; vatan sevgisi ve dayanışma ön plandaydı.

Çanakkale'nin tarih kokan topraklarına anlam dolu bir ziyaret gerçekleşti. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen UZ liderliğinde gerçekleşen bu özel buluşmada Vali İlhami AKTAŞ da yer aldı. Aynı zamanda Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Cizre temsilcisi Zeynep CANER ve üyeleri de bu anlamlı buluşmada hazır bulundu. Ziyaret boyunca duygusal ve samimi sohbetler gerçekleşti. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Cizre temsilcisi Zeynep CANER ve üyeleri, Çanakkale'nin mistik atmosferinde bulunmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali İlhami AKTAŞ'a verdikleri destek ve gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ettiler. Bu özel buluşma, farklı bölgelerden gelen gaziler ve şehit ailelerinin bir araya gelerek duygusal anlar yaşamasına ve birlikte olmanın gücünü hissetmelerine vesile oldu.   
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı temsilcileri, Çanakkale'de duygusal bir buluşmada bir araya geldi; vatan sevgisi ve dayanışma ön plandaydı.

Çanakkale'nin tarih kokan topraklarına anlam dolu bir ziyaret gerçekleşti. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen UZ liderliğinde gerçekleşen bu özel buluşmada Vali İlhami AKTAŞ da yer aldı. Aynı zamanda Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Cizre temsilcisi Zeynep CANER ve üyeleri de bu anlamlı buluşmada hazır bulundu. Ziyaret boyunca duygusal ve samimi sohbetler gerçekleşti.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Cizre temsilcisi Zeynep CANER ve üyeleri, Çanakkale'nin mistik atmosferinde bulunmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali İlhami AKTAŞ'a verdikleri destek ve gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ettiler. Bu özel buluşma, farklı bölgelerden gelen gaziler ve şehit ailelerinin bir araya gelerek duygusal anlar yaşamasına ve birlikte olmanın gücünü hissetmelerine vesile oldu. 

 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir