Gazetecilerden Başkan Yüksel’e ziyaret

GÜNDEM (HM) - Haber Merkezi | 08.05.2024 - 19:17, Güncelleme: 08.05.2024 - 19:17
 

Gazetecilerden Başkan Yüksel’e ziyaret

Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği, ikinci kez seçilen Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çanakkale'nin yatırımlarıyla dikkat çeken ilçesi Ezine'nin Belediye Başkanı Güray Yüksel, ikinci kez başkan seçilmesinin ardından tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Bu tebrik ziyaretlerinden biri de Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği'nden geldi. Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Başkanı Gökhan Kökçak ve beraberindeki üyeler Arzu Türkyılmaz, Özer Şut ve Remzi Can, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel'e hayırlı olsun dileklerini iletmek ve desteklerini sunmak amacıyla belediye binasına konuk oldu.    Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, gazeteciler, Başkan Yüksel'in ikinci dönemi için başarılar diledi ve gelecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.   Başkan Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, medyanın rolünün önemine vurgu yaptı ve iş birliği içinde daha güzel projelere imza atacaklarına inancını belirtti.
Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği, ikinci kez seçilen Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çanakkale'nin yatırımlarıyla dikkat çeken ilçesi Ezine'nin Belediye Başkanı Güray Yüksel, ikinci kez başkan seçilmesinin ardından tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Bu tebrik ziyaretlerinden biri de Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği'nden geldi.

Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Başkanı Gökhan Kökçak ve beraberindeki üyeler Arzu Türkyılmaz, Özer Şut ve Remzi Can, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel'e hayırlı olsun dileklerini iletmek ve desteklerini sunmak amacıyla belediye binasına konuk oldu. 
 
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, gazeteciler, Başkan Yüksel'in ikinci dönemi için başarılar diledi ve gelecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.
 
Başkan Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, medyanın rolünün önemine vurgu yaptı ve iş birliği içinde daha güzel projelere imza atacaklarına inancını belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir