ÇOMÜ ve Biga İş Dünyası İş Birliğiyle Öğrencilere Kapı Açıyor

07.09.2023 - 00:21, Güncelleme: 07.09.2023 - 00:21
 

ÇOMÜ ve Biga İş Dünyası İş Birliğiyle Öğrencilere Kapı Açıyor

ÇOMÜ ve Biga STK'ları, Biga MYO öğrencilerine staj ve iş olanaklarını artırma hedefiyle iş birliği protokolü imzaladı.

Biga Meslek Yüksekokulu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ile önemli bir iş birliğine imza attı. Rektör Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu önderliğinde gerçekleşen imza töreninde, Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Şadan Doğan, Biga Ticaret Borsası Başkanı Bülent Baş, Biga Ziraat Odası Başkanı M. Güray Ergün, Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sait Tanur, Biga Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı İsmail Özer gibi önemli isimler katılım sağladı. Rektör Erenoğlu, imzalanan protokolün Biga Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin staj ve istihdam olanaklarını artırmayı hedeflediğini vurguladı. Protokolün, öğrencilere değerli iş deneyimleri sunarak onların gelecekteki kariyerlerine katkı sağlayacağını belirtti. Biga TSO Başkanı Şadan Doğan ise protokolün sadece Biga'da ikamet eden öğrencileri değil, ülkenin farklı şehirlerinde ikamet eden mezun öğrencilerin istihdamını da öncelikli olarak düşündüklerini ifade etti. Bu iş birliği sayesinde mezun olan öğrencilerin daha fazla iş fırsatına sahip olacaklarına inanıyorlar. İmza töreni öncesinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda, Biga Meslek Yüksekokulu ve sivil toplum kuruluşları arasında yapılacak eğitim-öğretim iş birliği faaliyetleri ve ortak projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı. Bu iş birliğiyle, öğrencilere daha zengin bir eğitim deneyimi sunmayı amaçlıyorlar. Toplantı ve imza töreni, Biga Meslek Yüksekokulu'nun atölye ve laboratuvarlarının gezilmesiyle sona erdi. Bu iş birliği, hem öğrencilere hem de iş dünyasına önemli fırsatlar sunacak gibi görünüyor.
ÇOMÜ ve Biga STK'ları, Biga MYO öğrencilerine staj ve iş olanaklarını artırma hedefiyle iş birliği protokolü imzaladı.

Biga Meslek Yüksekokulu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ile önemli bir iş birliğine imza attı. Rektör Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu önderliğinde gerçekleşen imza töreninde, Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Şadan Doğan, Biga Ticaret Borsası Başkanı Bülent Baş, Biga Ziraat Odası Başkanı M. Güray Ergün, Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sait Tanur, Biga Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı İsmail Özer gibi önemli isimler katılım sağladı.

Rektör Erenoğlu, imzalanan protokolün Biga Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin staj ve istihdam olanaklarını artırmayı hedeflediğini vurguladı. Protokolün, öğrencilere değerli iş deneyimleri sunarak onların gelecekteki kariyerlerine katkı sağlayacağını belirtti.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan ise protokolün sadece Biga'da ikamet eden öğrencileri değil, ülkenin farklı şehirlerinde ikamet eden mezun öğrencilerin istihdamını da öncelikli olarak düşündüklerini ifade etti. Bu iş birliği sayesinde mezun olan öğrencilerin daha fazla iş fırsatına sahip olacaklarına inanıyorlar.

İmza töreni öncesinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda, Biga Meslek Yüksekokulu ve sivil toplum kuruluşları arasında yapılacak eğitim-öğretim iş birliği faaliyetleri ve ortak projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı. Bu iş birliğiyle, öğrencilere daha zengin bir eğitim deneyimi sunmayı amaçlıyorlar.

Toplantı ve imza töreni, Biga Meslek Yüksekokulu'nun atölye ve laboratuvarlarının gezilmesiyle sona erdi. Bu iş birliği, hem öğrencilere hem de iş dünyasına önemli fırsatlar sunacak gibi görünüyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir