ÇOMÜ Tıp Fakültesi'nde Kanser ve İmmünoterapi Kongresi Heyecanı

06.08.2023 - 02:34, Güncelleme: 06.08.2023 - 02:34
 

ÇOMÜ Tıp Fakültesi'nde Kanser ve İmmünoterapi Kongresi Heyecanı

13-15 Ekim 2023'te Çanakkale'de gerçekleşecek 1. Uluslararası 3. Ulusal ÇOMÜ Tıp Fakültesi Öğrenci Kongresi, kanser ve immünoterapi alanında bilimsel paylaşımlara ev sahipliği yapacak.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi, önemli bir etkinliğe hazırlanıyor. Kanser ve İmmünoterapi konularını ele alacak olan 1. Uluslararası 3. Ulusal ÇOMÜ Tıp Fakültesi Öğrenci Kongresi, 13-15 Ekim 2023 tarihleri arasında Çanakkale'de gerçekleştirilecek. Bu heyecan verici etkinlik için fakülte, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Özlem YAYINTAŞ ve Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Dilek ÜLKER ÇAKIR öncülüğünde çalışmalarını sürdürüyor. Kongre hazırlıkları kapsamında, Vali İlhami AKTAŞ'ın katılımı ve destekleri büyük bir önem taşıyor. Bu sebeple, fakülte heyeti Vali İlhami AKTAŞ'ı ziyaret ederek etkinlik hakkında bilgi verdi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Vali, bu nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kongrenin başarıyla sonuçlanmasını temenni etti. Kanser ve immünoterapi konusu, tıp dünyasında büyük öneme sahip olan bir alan olarak dikkat çekiyor. Bu kongre, alanında uzman akademisyenlerin, öğrencilerin ve araştırmacıların bir araya gelerek güncel bilgileri paylaşacağı ve bilimsel tartışmaların gerçekleşeceği önemli bir platform olacak.    Çanakkale TV
13-15 Ekim 2023'te Çanakkale'de gerçekleşecek 1. Uluslararası 3. Ulusal ÇOMÜ Tıp Fakültesi Öğrenci Kongresi, kanser ve immünoterapi alanında bilimsel paylaşımlara ev sahipliği yapacak.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi, önemli bir etkinliğe hazırlanıyor. Kanser ve İmmünoterapi konularını ele alacak olan 1. Uluslararası 3. Ulusal ÇOMÜ Tıp Fakültesi Öğrenci Kongresi, 13-15 Ekim 2023 tarihleri arasında Çanakkale'de gerçekleştirilecek. Bu heyecan verici etkinlik için fakülte, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Özlem YAYINTAŞ ve Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Dilek ÜLKER ÇAKIR öncülüğünde çalışmalarını sürdürüyor.

Kongre hazırlıkları kapsamında, Vali İlhami AKTAŞ'ın katılımı ve destekleri büyük bir önem taşıyor. Bu sebeple, fakülte heyeti Vali İlhami AKTAŞ'ı ziyaret ederek etkinlik hakkında bilgi verdi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Vali, bu nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kongrenin başarıyla sonuçlanmasını temenni etti.

Kanser ve immünoterapi konusu, tıp dünyasında büyük öneme sahip olan bir alan olarak dikkat çekiyor. Bu kongre, alanında uzman akademisyenlerin, öğrencilerin ve araştırmacıların bir araya gelerek güncel bilgileri paylaşacağı ve bilimsel tartışmaların gerçekleşeceği önemli bir platform olacak. 

 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir