Çanakkale'de Şehiriçi Ulaşım Ücretlerine Zam Geldi

08.07.2023 - 01:11, Güncelleme: 08.07.2023 - 01:11
 

Çanakkale'de Şehiriçi Ulaşım Ücretlerine Zam Geldi

Belediye Meclisi kararıyla tam biniş ücreti yüzde 33 zamla 12 TL oldu. Öğrenci taşıma ücreti ise 6 TL olarak güncellendi. Kullan At kartları da zamlandı.

Belediye Meclisi aylık olağan toplantısında alınan karar doğrultusunda Şehiriçi-Çınarlı – Güzelyalı güzergahındaki tam biniş ücreti, yüzde 33 oranında zamla 12 TL olarak belirlendi. Öğrenci taşıma ücreti ise 4,5 TL'den yüzde 33,3 oranında zamla 6 TL olarak güncellendi. Ayrıca, Kampus içi taşıma ücreti de 2 TL zam yapılarak meclis gündemine taşındı. Komisyon üyeleri, bu görüşlerde oy birliği sağlayarak zam taleplerini olumlu karşıladıklarını bildirdi. Meclis oylamasında, zam yapılmasına 19 meclis üyesi "evet" oyu verirken, 9 üye "ret" oyu kullandı. Dışarıdan gelen vatandaşlar tarafından kullanılan Kullan At kartları da zamlandı. Buna göre, kart bedeliyle birlikte bir biniş için 12 TL, 2 biniş için 24 TL ve 4 biniş için 48 TL ödeme yapılması karara bağlandı. Çanakkale TV
Belediye Meclisi kararıyla tam biniş ücreti yüzde 33 zamla 12 TL oldu. Öğrenci taşıma ücreti ise 6 TL olarak güncellendi. Kullan At kartları da zamlandı.

Belediye Meclisi aylık olağan toplantısında alınan karar doğrultusunda Şehiriçi-Çınarlı – Güzelyalı güzergahındaki tam biniş ücreti, yüzde 33 oranında zamla 12 TL olarak belirlendi. Öğrenci taşıma ücreti ise 4,5 TL'den yüzde 33,3 oranında zamla 6 TL olarak güncellendi. Ayrıca, Kampus içi taşıma ücreti de 2 TL zam yapılarak meclis gündemine taşındı.

Komisyon üyeleri, bu görüşlerde oy birliği sağlayarak zam taleplerini olumlu karşıladıklarını bildirdi. Meclis oylamasında, zam yapılmasına 19 meclis üyesi "evet" oyu verirken, 9 üye "ret" oyu kullandı.

Dışarıdan gelen vatandaşlar tarafından kullanılan Kullan At kartları da zamlandı. Buna göre, kart bedeliyle birlikte bir biniş için 12 TL, 2 biniş için 24 TL ve 4 biniş için 48 TL ödeme yapılması karara bağlandı.

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir