Çanakkale'de Motosiklet Hırsızları Yakalandı

ASAYİŞ 28.09.2023 - 14:53, Güncelleme: 28.09.2023 - 14:53
 

Çanakkale'de Motosiklet Hırsızları Yakalandı

Çanakkale Bayramiç'de Jandarma, 4 motosiklet hırsızını S.B., S.B. ve S.E. adlı şüphelileri yakalayarak adli sürece başladı.

Çanakkale'de gerçekleşen 4 ayrı motosiklet hırsızlığının şüphelileri, Jandarma'nın kararlı çalışmaları sonucunda yakalandı. Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez ve Bayramiç ilçelerinde yaşanan 4 motosiklet hırsızlığının ardından şüphelilerin peşine düştü. Hırsızlık vakalarının olduğu Bayramiç ilçesine bağlı Ahmetçeli köyünde 2, Yahşeli köyünde 1, ve merkeze bağlı Işıklar köyünde 1 motosiklet çalınmıştı. Hızla harekete geçen jandarma ekipleri, hırsızların kimliğini tespit etti. Şüphelilerin S.B., S.B. ve S.E. olduğu belirlendi. Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, Bayramiç İlçe Jandarma Komutanlığı, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) işbirliği ile gerçekleştirilen operasyon sonucunda hırsızlık şüphelileri olan S.B., S.B. ve S.E. başarılı bir şekilde yakalandılar. Hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edilen şüpheliler, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla adli işleme tabi tutulacaklar. Bu yakalamalar, Çanakkale'deki motosiklet sahipleri için bir nebze olsun rahatlama sağlayacak. 
Çanakkale Bayramiç'de Jandarma, 4 motosiklet hırsızını S.B., S.B. ve S.E. adlı şüphelileri yakalayarak adli sürece başladı.

Çanakkale'de gerçekleşen 4 ayrı motosiklet hırsızlığının şüphelileri, Jandarma'nın kararlı çalışmaları sonucunda yakalandı.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez ve Bayramiç ilçelerinde yaşanan 4 motosiklet hırsızlığının ardından şüphelilerin peşine düştü. Hırsızlık vakalarının olduğu Bayramiç ilçesine bağlı Ahmetçeli köyünde 2, Yahşeli köyünde 1, ve merkeze bağlı Işıklar köyünde 1 motosiklet çalınmıştı. Hızla harekete geçen jandarma ekipleri, hırsızların kimliğini tespit etti. Şüphelilerin S.B., S.B. ve S.E. olduğu belirlendi.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, Bayramiç İlçe Jandarma Komutanlığı, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) işbirliği ile gerçekleştirilen operasyon sonucunda hırsızlık şüphelileri olan S.B., S.B. ve S.E. başarılı bir şekilde yakalandılar.

Hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edilen şüpheliler, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla adli işleme tabi tutulacaklar. Bu yakalamalar, Çanakkale'deki motosiklet sahipleri için bir nebze olsun rahatlama sağlayacak. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir