Çanakkale'de Elektrik Kablosu Hırsızlığı: 2 Şüpheli Yakalandı

ASAYİŞ 04.07.2023 - 00:43, Güncelleme: 04.07.2023 - 00:43
 

Çanakkale'de Elektrik Kablosu Hırsızlığı: 2 Şüpheli Yakalandı

Çanakkale'nin Çan ilçesindeki Yaya köyünde kestikleri kablolarla kaçmaya çalışan 2 şüpheli, jandarma tarafından yakalandı.

Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Yaya köyünde meydana gelen bir olayda, jandarma ekipleri tarafından yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı. İnşaat şantiyesindeki elektrik kablolarının çalınacağına dair bilgi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, şüphelilerin kestikleri kabloları taşıdıklarını tespit etti. Şüpheliler jandarmayı fark edince kaçmaya başladı ancak kısa süren bir kovalamaca sonucunda yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin kimlikleri F.K. ve E.E. olarak bildirildi. Şantiye alanında yapılan arama ve incelemede, çalınmaya hazır halde bulunan 150 metre uzunluğunda kablo ile penceresi kırılmış bir kapalı alanda 350 metre uzunluğunda kablo ele geçirildi. Toplamda 500 metre uzunluğundaki yeraltı elektrik kablosunun piyasa değeri ise 1 milyon 700 bin TL olarak değerlendirildi. F.K. ve E.E. isimli şüpheliler, jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından Çan Adliyesine sevk edilecek. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve şüphelilerin yargılanacaklarını ifade ettiler.
Çanakkale'nin Çan ilçesindeki Yaya köyünde kestikleri kablolarla kaçmaya çalışan 2 şüpheli, jandarma tarafından yakalandı.

Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Yaya köyünde meydana gelen bir olayda, jandarma ekipleri tarafından yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı. İnşaat şantiyesindeki elektrik kablolarının çalınacağına dair bilgi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, şüphelilerin kestikleri kabloları taşıdıklarını tespit etti. Şüpheliler jandarmayı fark edince kaçmaya başladı ancak kısa süren bir kovalamaca sonucunda yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin kimlikleri F.K. ve E.E. olarak bildirildi. Şantiye alanında yapılan arama ve incelemede, çalınmaya hazır halde bulunan 150 metre uzunluğunda kablo ile penceresi kırılmış bir kapalı alanda 350 metre uzunluğunda kablo ele geçirildi. Toplamda 500 metre uzunluğundaki yeraltı elektrik kablosunun piyasa değeri ise 1 milyon 700 bin TL olarak değerlendirildi.

F.K. ve E.E. isimli şüpheliler, jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından Çan Adliyesine sevk edilecek. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve şüphelilerin yargılanacaklarını ifade ettiler.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir