109 2
109

Çanakkale'de Deprem Hazırlığı, 5000 Barınma Konteynırı

GÜNDEM 05.09.2023 - 11:04, Güncelleme: 05.09.2023 - 11:04
 

Çanakkale'de Deprem Hazırlığı, 5000 Barınma Konteynırı

Çanakkale Valiliği ve AFAD, deprem ve doğal afetlere karşı hızlı müdahale için 1000 konteynırı bölgeye sevk ediyor.

Çanakkale Valiliği ve AFAD il müdürlüğü, bölgede olası bir depreme karşı hazırlıklarını sürdürmektedir. Bu doğrultuda, Saraycık köyündeki 119.538 m2'lik AFAD lojistik cep depo alanı, barınma ihtiyacını karşılamak üzere konteynırların depolanması için kullanılacaktır. İlk etapta 1000 adet konteynır, bu alana sevk edilecek ve toplamda 5000 adet barınma konteyneri burada depolanacaktır. Bölgede herhangi bir doğal afet anında, bu konteynırlar hızla ihtiyaç duyulan bölgelere ulaştırılarak yaraların en hızlı şekilde sarılması sağlanacaktır. Depremler gibi doğal afetler acil müdahale gerektiren durumlar olduğundan, bu konteynırların hazır halde bulundurulması büyük bir önem taşımaktadır.  Çanakkale TV
Çanakkale Valiliği ve AFAD, deprem ve doğal afetlere karşı hızlı müdahale için 1000 konteynırı bölgeye sevk ediyor.

Çanakkale Valiliği ve AFAD il müdürlüğü, bölgede olası bir depreme karşı hazırlıklarını sürdürmektedir. Bu doğrultuda, Saraycık köyündeki 119.538 m2'lik AFAD lojistik cep depo alanı, barınma ihtiyacını karşılamak üzere konteynırların depolanması için kullanılacaktır. İlk etapta 1000 adet konteynır, bu alana sevk edilecek ve toplamda 5000 adet barınma konteyneri burada depolanacaktır.

Bölgede herhangi bir doğal afet anında, bu konteynırlar hızla ihtiyaç duyulan bölgelere ulaştırılarak yaraların en hızlı şekilde sarılması sağlanacaktır. Depremler gibi doğal afetler acil müdahale gerektiren durumlar olduğundan, bu konteynırların hazır halde bulundurulması büyük bir önem taşımaktadır. 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir