109 2
109

Çanakkale’de deprem anı güvenlik kamerasına yansıdı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2024 - 19:53, Güncelleme: 27.02.2024 - 23:39
 

Çanakkale’de deprem anı güvenlik kamerasına yansıdı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Biga ilçesinde saat 16.09’da yerin 7 metre derinliğinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Çanakkale merkez ve ilçeleri başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Lapseki ilçesinde de hissedilen deprem nedeniyle kısa süreli panik yaşandı. Deprem anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Dükkanda bulunanların deprem anında panikle dışarı çıktığı anlar kameraya yansıdı.   https://www.instagram.com/reel/C33PDzOIixV/?igsh=MTlucmd6dzNreWk2dA==
Çanakkale’nin Biga ilçesinde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Biga ilçesinde saat 16.09’da yerin 7 metre derinliğinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Çanakkale merkez ve ilçeleri başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi.

Lapseki ilçesinde de hissedilen deprem nedeniyle kısa süreli panik yaşandı. Deprem anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Dükkanda bulunanların deprem anında panikle dışarı çıktığı anlar kameraya yansıdı.

 

https://www.instagram.com/reel/C33PDzOIixV/?igsh=MTlucmd6dzNreWk2dA==

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir