Çanakkale'de Denizde Kaybolan Rus Turistin Cansız Bedeni Bulundu

ASAYİŞ 06.07.2023 - 00:05, Güncelleme: 06.07.2023 - 00:05
 

Çanakkale'de Denizde Kaybolan Rus Turistin Cansız Bedeni Bulundu

Çanakkale'de denize girmek için çıktığı evden dönmeyen Rus turistin cansız bedeni, arama çalışmaları sonucunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Çanakkale'de dün sabah saatlerinde denize girmek için evinden çıkan 37 yaşındaki Rus vatandaşı Evgeniva Timoshenko'nun cansız bedeni bulundu. Evgeniva Timoshenko'nun yakınları, sabah saatlerinde denize girdikten sonra uzun süre haber alamayınca endişelenerek durumu Kepez Polis Merkezi'ne bildirdi. Hızlı bir müdahale için polis ekipleri, Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı 3 bot, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekipleri ve Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri seferber oldu. Arama faaliyetleri, havadan termal kameralı dron kullanılarak ve deniz yüzeyindeki arama kurtarma ekipleriyle birlikte gece boyunca yoğun bir şekilde sürdü. Gece boyunca yapılan arama çalışmalarının ardından, Rus uyruklu Evgeniva Timoshenko'nun cansız bedeni denize girdiği yerden yaklaşık 10 kilometre ilerideki bir balıkçı tarafından bulundu. Balıkçılar hemen yetkililere haber vererek Sahil Güvenlik botunun olay yerine gelmesini sağladı. Evgeniva Timoshenko'nun cansız bedeni Sahil Güvenlik botu tarafından alınarak Kepez Limanı'na getirildi. Olay yerindeki savcılık incelemesinin ardından Evgeniva Timoshenko'nun cesedi, otopsi için Çanakkale Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve detaylı araştırmalar sürdürülüyor. Timoshenko'nun ölüm sebebi ve olayın tamamıyla ilgili bilgilerin ortaya çıkarılması için yetkililer çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir.
Çanakkale'de denize girmek için çıktığı evden dönmeyen Rus turistin cansız bedeni, arama çalışmaları sonucunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Çanakkale'de dün sabah saatlerinde denize girmek için evinden çıkan 37 yaşındaki Rus vatandaşı Evgeniva Timoshenko'nun cansız bedeni bulundu. Evgeniva Timoshenko'nun yakınları, sabah saatlerinde denize girdikten sonra uzun süre haber alamayınca endişelenerek durumu Kepez Polis Merkezi'ne bildirdi. Hızlı bir müdahale için polis ekipleri, Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı 3 bot, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekipleri ve Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri seferber oldu. Arama faaliyetleri, havadan termal kameralı dron kullanılarak ve deniz yüzeyindeki arama kurtarma ekipleriyle birlikte gece boyunca yoğun bir şekilde sürdü.

Gece boyunca yapılan arama çalışmalarının ardından, Rus uyruklu Evgeniva Timoshenko'nun cansız bedeni denize girdiği yerden yaklaşık 10 kilometre ilerideki bir balıkçı tarafından bulundu. Balıkçılar hemen yetkililere haber vererek Sahil Güvenlik botunun olay yerine gelmesini sağladı. Evgeniva Timoshenko'nun cansız bedeni Sahil Güvenlik botu tarafından alınarak Kepez Limanı'na getirildi.

Olay yerindeki savcılık incelemesinin ardından Evgeniva Timoshenko'nun cesedi, otopsi için Çanakkale Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve detaylı araştırmalar sürdürülüyor. Timoshenko'nun ölüm sebebi ve olayın tamamıyla ilgili bilgilerin ortaya çıkarılması için yetkililer çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir