Çan Kitap Günleri ve Yazar Buluşmaları Başladı

GÜNDEM 27.02.2024 - 22:49, Güncelleme: 27.02.2024 - 22:49
 

Çan Kitap Günleri ve Yazar Buluşmaları Başladı

Okurların ve kitapseverlerin heyecanla beklediği, Çan Kitap Günleri ve Yazar Buluşmaları Çan Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen açılış töreni ile ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan’ın katılımıyla gerçekleştirilen açılışa STK Başkanları, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve kitapseverler katıldı. Başkan vekili Harun Arslan, yaptığı konuşmasında “ bugün burada değişik yayın evleriyle çalışan yazarlarımızla bir aradayız Çanakkale bölgesine yönelik bir organizasyon planladık ve bugün yazarlarımız ile halkımızı buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz”dedi.  Birçok yayınevinin yer aldığı Çan Kitap Günleri ve Yazar Buluşmalarında 27 Şubat’da Fazıl Sayın’ın 28 Şubat 14.00’da Sinan Yağmur, 28 Şubat 20.00’da Dilek Cesur, 29 Şubat 14.00’da Sinan Ak’üz, 29 Şubat 20.00’da Ramazan Sarısakal, 1 Mart 14.00’da Buket Uzuner, 1 Mart 20.00’da Saniye Bencik Kangal (Akademisyen Anne) Çan Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinde okuyucular ile buluşacak.    27 – 28 – 29 Şubat ve 1 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Çan Kitap Günleri ve Yazar Buluşmalarında Ahmet Emre Durmaz, Ahmet Uslu, Bedirhan Altın, Gökhan Sarıbıyık, Mehmet Ali Öztürk, Mehmet Akkan, Muhammed Yavaş, Necmi Duygulu, Orhan Oyanık, Osman Ekin, Sema Öztürk ve Şuayip Odabaşı Çan Belediyesi Düğün Salonunda okuyucuları ile buluşacaklar.
Okurların ve kitapseverlerin heyecanla beklediği, Çan Kitap Günleri ve Yazar Buluşmaları Çan Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen açılış töreni ile ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan’ın katılımıyla gerçekleştirilen açılışa STK Başkanları, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve kitapseverler katıldı. Başkan vekili Harun Arslan, yaptığı konuşmasında “ bugün burada değişik yayın evleriyle çalışan yazarlarımızla bir aradayız Çanakkale bölgesine yönelik bir organizasyon planladık ve bugün yazarlarımız ile halkımızı buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz”dedi. 

Birçok yayınevinin yer aldığı Çan Kitap Günleri ve Yazar Buluşmalarında 27 Şubat’da Fazıl Sayın’ın 28 Şubat 14.00’da Sinan Yağmur, 28 Şubat 20.00’da Dilek Cesur, 29 Şubat 14.00’da Sinan Ak’üz, 29 Şubat 20.00’da Ramazan Sarısakal, 1 Mart 14.00’da Buket Uzuner, 1 Mart 20.00’da Saniye Bencik Kangal (Akademisyen Anne) Çan Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinde okuyucular ile buluşacak. 
 
27 – 28 – 29 Şubat ve 1 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Çan Kitap Günleri ve Yazar Buluşmalarında Ahmet Emre Durmaz, Ahmet Uslu, Bedirhan Altın, Gökhan Sarıbıyık, Mehmet Ali Öztürk, Mehmet Akkan, Muhammed Yavaş, Necmi Duygulu, Orhan Oyanık, Osman Ekin, Sema Öztürk ve Şuayip Odabaşı Çan Belediyesi Düğün Salonunda okuyucuları ile buluşacaklar.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir