Biga'da Kurtuluş Etkinliği, Yüzme Yarışları Coşkusu

10.09.2023 - 00:08, Güncelleme: 10.09.2023 - 00:08
 

Biga'da Kurtuluş Etkinliği, Yüzme Yarışları Coşkusu

Biga'da düzenlenen kurtuluş etkinliklerinde genç yüzücüler yarıştı, zafer coşkusu yaşandı!

Biga İlçe Belediyesi, 18 Eylül'de kutlanan Biga'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde heyecan dolu bir etkinlik düzenledi. Mehmet Akif Ersoy Yarı Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleşen yüzme yarışlarına, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Zekeriya Mercan, ve veliler büyük ilgi gösterdi. Yarışlar, 7-8 yaş, 9-10 yaş ve 11-12 yaş gruplarındaki öğrenciler arasında serbest stil kategorisinde gerçekleştirildi. Yarışlarda başarılı olan öğrencilere ödülleri Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Ayrıca, dereceye giren öğrencilere ödüllerini Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve protokol üyeleri verdi. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, etkinlikle ilgili şunları söyledi: "Biga'mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü münasebetiyle 4 Eylül'den bu yana birbirinden farklı etkinliklerle programlarımızı sürdürüyoruz. Son iki yılda Biga'mızın çocuklarına, gençlerine ve yetişkinlerine hizmet veren yüzme havuzumuzda yüzme turnuvasını düzenledik. Bu turnuvaya katılan tüm genç yüzücülerimiz bugünün şampiyonlarıdır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet ve minnetle anıyoruz. Onların bize miras bıraktığı bu emaneti, bugünün çocukları ve gençleriyle daha ileriye taşımak için büyük bir gayretle çalışıyoruz." Erdoğan ayrıca, Mehmet Akif Ersoy Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun 3 bin 500 öğrenci ve genç yetişkine hizmet verdiğini belirterek, havuzda görev alan personeli ve antrenörleri işlerini özveriyle yerine getirdikleri için teşekkür etti. "Onların işlerini severek yapmaları, çocuklarımıza en iyi eğitimi sunmaları bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır" diyerek sözlerini tamamladı. 
Biga'da düzenlenen kurtuluş etkinliklerinde genç yüzücüler yarıştı, zafer coşkusu yaşandı!

Biga İlçe Belediyesi, 18 Eylül'de kutlanan Biga'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde heyecan dolu bir etkinlik düzenledi. Mehmet Akif Ersoy Yarı Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleşen yüzme yarışlarına, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Zekeriya Mercan, ve veliler büyük ilgi gösterdi.

Yarışlar, 7-8 yaş, 9-10 yaş ve 11-12 yaş gruplarındaki öğrenciler arasında serbest stil kategorisinde gerçekleştirildi. Yarışlarda başarılı olan öğrencilere ödülleri Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Ayrıca, dereceye giren öğrencilere ödüllerini Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve protokol üyeleri verdi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, etkinlikle ilgili şunları söyledi: "Biga'mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü münasebetiyle 4 Eylül'den bu yana birbirinden farklı etkinliklerle programlarımızı sürdürüyoruz. Son iki yılda Biga'mızın çocuklarına, gençlerine ve yetişkinlerine hizmet veren yüzme havuzumuzda yüzme turnuvasını düzenledik. Bu turnuvaya katılan tüm genç yüzücülerimiz bugünün şampiyonlarıdır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet ve minnetle anıyoruz. Onların bize miras bıraktığı bu emaneti, bugünün çocukları ve gençleriyle daha ileriye taşımak için büyük bir gayretle çalışıyoruz."

Erdoğan ayrıca, Mehmet Akif Ersoy Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun 3 bin 500 öğrenci ve genç yetişkine hizmet verdiğini belirterek, havuzda görev alan personeli ve antrenörleri işlerini özveriyle yerine getirdikleri için teşekkür etti. "Onların işlerini severek yapmaları, çocuklarımıza en iyi eğitimi sunmaları bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır" diyerek sözlerini tamamladı. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir