Özdağ'dan "Çanakkale'de gelin" çağrısı

SİYASET 01.07.2024 - 23:53, Güncelleme: 01.07.2024 - 23:53
 

Özdağ'dan "Çanakkale'de gelin" çağrısı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kayseri, Hatay, Kilis ve Konya’da yaşanan olaylar nedeniyle X hesabından bir açıklama yaptı. Özdağ, sokağa çıkan vatandaşları 8-9 Ağustos'ta Çanakkale'ye davet etti.

30 Haziran 2024 akşamı Kayseri'de meydana gelen olayların ardından yaşanan protesto olayları sürüyor. Yapılan provokasyonların arından Kayseri’den sonra Hatay, Kilis ve Konya’da da olaylar çıktı. Yaşanan olaylar nedeniyle, İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya bir açıklama sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yerlikaya, “Ülkemizin huzur ve güvenliğini tehdit eden, provakatif paylaşım yapanlara, nefret söylemlerinde bulunanlara göz açtırmayacağız” dedi.   Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’da yaşanan olaylar üzerine sağduyu çağrısı yaptı. Özellikle Suriye’de yaşanan olayların Kayseri’de yaşana olayla bir bağlantısı olmadığını söyleyen Özdağ, yapılan eylemlerin sığınmacıları evlerine göndermek yerine mağdur göstereceğini kaydetti.   X hesabından yaptığı açıklamada, sokağa çıkan vatandaşları 8-9 Ağustos’ta Çanakkale’ye davet eden Ümit Özdağ, “Ordumuz Suriye’nin kuzeyinde bir provokasyon ile karşı karşıya iken Türkiye’de sokaklarda Suriyeli sığınmacı sorununu öfke ve kin ile sözde çözmeye çalışmak ülkemize yapılan büyük bir kötülük olacaktır. Bugün Kayseri’de, Hatay’da, Kilis’te, Konya’da sokakta olan veya olmaya hazırlanan bütün vatansever yurttaşlarımıza sesleniyorum. Yaptığınız 13 milyon sığınmacı/kaçağın geri dönmesini sağlamayacak, aksine onları mağdur gösterecektir. Bu insanların yurtlarına dönmesini istiyorsanız 8/9 Ağustos’ta kalkın Çanakkale’ye gelin. Başınızı 8 Ağustos gecesi şehitlerin kalp atışlarını duyabileceğiniz o mübarek topraklara koyarak geçirin. 9 Ağustos sabahı yüzbinlerce insan işgale karşı yürüyelim. Şu anda Suriye’nin kuzeyinde saldırıya uğrayan Türk askerine ancak böyle yardım edebilirsiniz” dedi.  
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kayseri, Hatay, Kilis ve Konya’da yaşanan olaylar nedeniyle X hesabından bir açıklama yaptı. Özdağ, sokağa çıkan vatandaşları 8-9 Ağustos'ta Çanakkale'ye davet etti.

30 Haziran 2024 akşamı Kayseri'de meydana gelen olayların ardından yaşanan protesto olayları sürüyor. Yapılan provokasyonların arından Kayseri’den sonra Hatay, Kilis ve Konya’da da olaylar çıktı. Yaşanan olaylar nedeniyle, İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya bir açıklama sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yerlikaya, “Ülkemizin huzur ve güvenliğini tehdit eden, provakatif paylaşım yapanlara, nefret söylemlerinde bulunanlara göz açtırmayacağız” dedi.

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’da yaşanan olaylar üzerine sağduyu çağrısı yaptı. Özellikle Suriye’de yaşanan olayların Kayseri’de yaşana olayla bir bağlantısı olmadığını söyleyen Özdağ, yapılan eylemlerin sığınmacıları evlerine göndermek yerine mağdur göstereceğini kaydetti.

 

X hesabından yaptığı açıklamada, sokağa çıkan vatandaşları 8-9 Ağustos’ta Çanakkale’ye davet eden Ümit Özdağ, “Ordumuz Suriye’nin kuzeyinde bir provokasyon ile karşı karşıya iken Türkiye’de sokaklarda Suriyeli sığınmacı sorununu öfke ve kin ile sözde çözmeye çalışmak ülkemize yapılan büyük bir kötülük olacaktır. Bugün Kayseri’de, Hatay’da, Kilis’te, Konya’da sokakta olan veya olmaya hazırlanan bütün vatansever yurttaşlarımıza sesleniyorum. Yaptığınız 13 milyon sığınmacı/kaçağın geri dönmesini sağlamayacak, aksine onları mağdur gösterecektir. Bu insanların yurtlarına dönmesini istiyorsanız 8/9 Ağustos’ta kalkın Çanakkale’ye gelin. Başınızı 8 Ağustos gecesi şehitlerin kalp atışlarını duyabileceğiniz o mübarek topraklara koyarak geçirin. 9 Ağustos sabahı yüzbinlerce insan işgale karşı yürüyelim. Şu anda Suriye’nin kuzeyinde saldırıya uğrayan Türk askerine ancak böyle yardım edebilirsiniz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir