Ruhsatsız maden ocağında göçük; 1 işçi göçük altında kaldı

YURTTAN HABERLER 17.07.2024 - 13:29, Güncelleme: 17.07.2024 - 13:29
 

Ruhsatsız maden ocağında göçük; 1 işçi göçük altında kaldı

Zonguldak'ta ruhsatsız işletilen maden ocağında meydana gelen göçükte kalan işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Göçük; Kilimli ilçesine bağlı Bölüm Mahallesi Yayla Sokak üzerinde ruhsatsız işletilen maden ocağında meydana geldi. 51 yaşındaki Mustafa Kuru isimli maden işçisi ocak içerisinde göçük altında kaldı. Mustafa B.'ye ait tapulu arazide ruhsatsız olarak açılan maden ocağındaki göçükte kalan işçiyi kurtarmak için çalışmalar başlatıldı. Arazi sahibi Mustafa B.'nin daha önce maden kanununa muhalefet suçundan suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Göçük altında kalan Mustafa Kuru'yu kurtarmak için AFAD ve TTK tahlisiye ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Kuru'nun bir süre önce emeklilik primini doldurduğu, iki çocuğundan birinin Ankara'da üniversite öğrenimini gördüğü öğrenildi.
Zonguldak'ta ruhsatsız işletilen maden ocağında meydana gelen göçükte kalan işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Göçük; Kilimli ilçesine bağlı Bölüm Mahallesi Yayla Sokak üzerinde ruhsatsız işletilen maden ocağında meydana geldi. 51 yaşındaki Mustafa Kuru isimli maden işçisi ocak içerisinde göçük altında kaldı. Mustafa B.'ye ait tapulu arazide ruhsatsız olarak açılan maden ocağındaki göçükte kalan işçiyi kurtarmak için çalışmalar başlatıldı. Arazi sahibi Mustafa B.'nin daha önce maden kanununa muhalefet suçundan suç kaydının bulunduğu öğrenildi.
Göçük altında kalan Mustafa Kuru'yu kurtarmak için AFAD ve TTK tahlisiye ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Kuru'nun bir süre önce emeklilik primini doldurduğu, iki çocuğundan birinin Ankara'da üniversite öğrenimini gördüğü öğrenildi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir