Denizde oluşan hortumun içinden geçti

YURTTAN HABERLER 28.06.2024 - 17:07, Güncelleme: 28.06.2024 - 17:07
 

Denizde oluşan hortumun içinden geçti

Karadeniz’in çılgın balıkçısı: "Hortum 5 tonluk kayığı kaldırır gibi oldu, malzemeler denize savruldu"

Ordu’da geçen akşam saatlerinde etkili olan hortum esnasında bir balıkçı, kayığıyla horumun içinden geçti. Adeta ölüme meydan okunan o anlar bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Ordu’da 26 Haziran tarihi akşam saatlerinde denizde hortum etkili oldu. Fatsa ilçesinde hortum kıyıya yaklaşırken, bir balıkçı adeta hortuma kafa tutarak, kayığıyla içerisinden geçti. Hortumun meydana geldiği anlarda Fatsa Motor İskelesi istikametinden kayığıyla gelen bir balıkçı, hortumun gittiği yöne doğru gitmekle kalmayıp, bir de geri dönüp içerisinden geçti. Bu sırada balıkçı kayığının sallandığı ve içerisindeki av malzemelerinin denize düştüğü görüldü.  
Karadeniz’in çılgın balıkçısı: "Hortum 5 tonluk kayığı kaldırır gibi oldu, malzemeler denize savruldu"

Ordu’da geçen akşam saatlerinde etkili olan hortum esnasında bir balıkçı, kayığıyla horumun içinden geçti. Adeta ölüme meydan okunan o anlar bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
Ordu’da 26 Haziran tarihi akşam saatlerinde denizde hortum etkili oldu. Fatsa ilçesinde hortum kıyıya yaklaşırken, bir balıkçı adeta hortuma kafa tutarak, kayığıyla içerisinden geçti. Hortumun meydana geldiği anlarda Fatsa Motor İskelesi istikametinden kayığıyla gelen bir balıkçı, hortumun gittiği yöne doğru gitmekle kalmayıp, bir de geri dönüp içerisinden geçti. Bu sırada balıkçı kayığının sallandığı ve içerisindeki av malzemelerinin denize düştüğü görüldü.
 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir