Dikkat! O araçlara yasak geldi

ASAYİŞ 13.06.2024 - 23:59, Güncelleme: 13.06.2024 - 23:59
 

Dikkat! O araçlara yasak geldi

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü, bayram tedbirleri kapsamında bazı araçlara kısıtlama getirildiğini duyurdu.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda, Kurban Bayramı trafik tedbirleri kapsamında, 14 Haziran Cuma günü saat 06:00’dan 16 Haziran Pazar günü 05:00’e kadar kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların; Çanakkale merkezden İzmir istikametine geçişlerinin 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C Maddesin gereğince yasaklandığı belirtildi. Araçlar, Çanakkale Merkez – Ezine arasında; Çanakkale merkez terminali, Yenimahalle kapalı akaryakıt istasyonu ve Sarımsakçı köprüsü tır park alanında, Ayvacık – Küçükkuyu arasında ise; Hypco akaryakıt istasyonu, Çelik Petrol Ofisi ve Aytemiz Akaryakıt istasyonlarında park yapacaklar.   Yapılan duyuruda, tedarik süreçlerinin aksamaması için; yaş meyve sebze, süt ve süt ürünleri gibi bozulabilir gıdalar, dondurulmuş gıdalar, canlı ve kesme çiçek, ilaç, tıbbi malzeme, posta/süreli yayın, kurbanlık ile akaryakıt taşıyanların en az süre ile seyrine izin verileceği kaydedildi.
Çanakkale Emniyet Müdürlüğü, bayram tedbirleri kapsamında bazı araçlara kısıtlama getirildiğini duyurdu.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda, Kurban Bayramı trafik tedbirleri kapsamında, 14 Haziran Cuma günü saat 06:00’dan 16 Haziran Pazar günü 05:00’e kadar kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların; Çanakkale merkezden İzmir istikametine geçişlerinin 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C Maddesin gereğince yasaklandığı belirtildi.

Araçlar, Çanakkale Merkez – Ezine arasında; Çanakkale merkez terminali, Yenimahalle kapalı akaryakıt istasyonu ve Sarımsakçı köprüsü tır park alanında,

Ayvacık – Küçükkuyu arasında ise; Hypco akaryakıt istasyonu, Çelik Petrol Ofisi ve Aytemiz Akaryakıt istasyonlarında park yapacaklar.

 

Yapılan duyuruda, tedarik süreçlerinin aksamaması için; yaş meyve sebze, süt ve süt ürünleri gibi bozulabilir gıdalar, dondurulmuş gıdalar, canlı ve kesme çiçek, ilaç, tıbbi malzeme, posta/süreli yayın, kurbanlık ile akaryakıt taşıyanların en az süre ile seyrine izin verileceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir