İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Uz, disipline sevk edildi

SİYASET 12.06.2024 - 21:56, Güncelleme: 12.06.2024 - 23:11
 

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Uz, disipline sevk edildi

İYİ Parti'nin kapalı grup toplantısında Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'un, "Akşener'in fotoğrafları parti makamlarından kaldırılsın" önerisi partiyi karıştırdı. Dervişoğlu, Uz'u Disiplin Kurulu'na sevk etti.

"AKŞENER'İN FOTOĞRAFLARI KALDIRILSIN" Kısa süre önce Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etmesi İYİ Partili bazı vekillerin tepkisini çekerken partinin kapalı grup toplantısına Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'un önerisi damga vurdu. Uz, Akşener'in ziyaretini eleştirerek "İyi Parti makamlarından Akşener'in fotoğrafları kaldırılsın." şeklinde bir öneride bulundu.   AKŞENER'DEN YAZILI TALEP Olayın ortaya çıkması üzerine İyi Parti'nin önceki lideri Meral Akşener, partinin genel merkezine yazılı bir talep gönderdi. Akşener, "İl ve ilçelerden fotoğraflarımı kaldırın" talebini ilettiği yazıda şu ifadelere yer verdi: "12 Haziran 2024 tarihinde yapılan kapalı grup toplantısında İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz beyefendinin, kurucu genel başkan olarak şahsımın Sayın Cumhurbaşkanı'nı ziyareti nedeniyle, fotoğraflarımın genel merkez, milletvekili, il ve ilçe teşkilat makamlarından indirilmesi konusundaki talebi doğrultusunda, gereğinin behemehal talimatlandırılarak yapılması hususunu bilgilerinize sunarım. DİSİPLİN KURULU'NA SEVK EDİLDİ Rıdvan Uz'un önerisi ve Akşener'in talebi sonrasında yeni bir gelişme yaşandı. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Çanakkale Milletvekili Uz'u tedbirli olarak ve kesin ihraç talebiyle Müşterek Disiplin Kurulu'na sevk etti.
İYİ Parti'nin kapalı grup toplantısında Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'un, "Akşener'in fotoğrafları parti makamlarından kaldırılsın" önerisi partiyi karıştırdı. Dervişoğlu, Uz'u Disiplin Kurulu'na sevk etti.

"AKŞENER'İN FOTOĞRAFLARI KALDIRILSIN"

Kısa süre önce Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etmesi İYİ Partili bazı vekillerin tepkisini çekerken partinin kapalı grup toplantısına Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'un önerisi damga vurdu. Uz, Akşener'in ziyaretini eleştirerek "İyi Parti makamlarından Akşener'in fotoğrafları kaldırılsın." şeklinde bir öneride bulundu.

 

AKŞENER'DEN YAZILI TALEP

Olayın ortaya çıkması üzerine İyi Parti'nin önceki lideri Meral Akşener, partinin genel merkezine yazılı bir talep gönderdi. Akşener, "İl ve ilçelerden fotoğraflarımı kaldırın" talebini ilettiği yazıda şu ifadelere yer verdi:

"12 Haziran 2024 tarihinde yapılan kapalı grup toplantısında İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz beyefendinin, kurucu genel başkan olarak şahsımın Sayın Cumhurbaşkanı'nı ziyareti nedeniyle, fotoğraflarımın genel merkez, milletvekili, il ve ilçe teşkilat makamlarından indirilmesi konusundaki talebi doğrultusunda, gereğinin behemehal talimatlandırılarak yapılması hususunu bilgilerinize sunarım.

DİSİPLİN KURULU'NA SEVK EDİLDİ

Rıdvan Uz'un önerisi ve Akşener'in talebi sonrasında yeni bir gelişme yaşandı. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Çanakkale Milletvekili Uz'u tedbirli olarak ve kesin ihraç talebiyle Müşterek Disiplin Kurulu'na sevk etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir