Ayvacık’ta orman yangını

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2024 - 19:10, Güncelleme: 09.06.2024 - 17:52
 

Ayvacık’ta orman yangını

Ayvacık’ta orman yangını

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde zirai alanda başlayan yangın ormanlık alana sıçradı. Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri havadan ve karadan yangına müdahale ediyor.Yangın, saat 17.00 sıralarında Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesi Bahçedere köyü yakınlarında zirai alanda başladı. Rüzgarın da etkisiyle yangın ormanlık alana sıçradı. İhbar üzerine bölgeye Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.Yangına havadan 2 helikopter, 4 uçak, karadan ise 3 arazöz, 1 ilk müdahale aracı, 6 hizmet aracı, 48 personel ile müdahale ediliyor.
Ayvacık’ta orman yangını
Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde zirai alanda başlayan yangın ormanlık alana sıçradı. Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri havadan ve karadan yangına müdahale ediyor.
Yangın, saat 17.00 sıralarında Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesi Bahçedere köyü yakınlarında zirai alanda başladı. Rüzgarın da etkisiyle yangın ormanlık alana sıçradı. İhbar üzerine bölgeye Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.
Yangına havadan 2 helikopter, 4 uçak, karadan ise 3 arazöz, 1 ilk müdahale aracı, 6 hizmet aracı, 48 personel ile müdahale ediliyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir