Ayvacık’ta makilik alan yangını

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2024 - 18:46, Güncelleme: 06.06.2024 - 16:11
 

Ayvacık’ta makilik alan yangını

Ayvacık’ta makilik alan yangını

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde makilik alanda çıkan yangın büyümeden söndürüldü.Ayvacık ilçesi Hamdibey Mahallesi Hektor Tepesi mevkiinde çıkan yangına Ayvacık Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı 3 arazöz ile Ayvacık Belediyesi’ne ait 1 itfaiye aracı müdahale etti. Yangın ekiplerin hızlı müdahalesi ile kısa sürede söndürülürken, yangında 3 dönümlük bir alanın zarar gördüğü belirtildi.
Ayvacık’ta makilik alan yangını
Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde makilik alanda çıkan yangın büyümeden söndürüldü.
Ayvacık ilçesi Hamdibey Mahallesi Hektor Tepesi mevkiinde çıkan yangına Ayvacık Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı 3 arazöz ile Ayvacık Belediyesi’ne ait 1 itfaiye aracı müdahale etti. Yangın ekiplerin hızlı müdahalesi ile kısa sürede söndürülürken, yangında 3 dönümlük bir alanın zarar gördüğü belirtildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir