Çanakkale Belediyesinde yasak aşk skandalı iddiası

GÜNDEM 09.09.2024 - 12:46, Güncelleme: 09.09.2024 - 12:53
 

Çanakkale Belediyesinde yasak aşk skandalı iddiası

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek'in danışmanlığını yapan M. T ile belediyede görevli S.S. isimli kadın geçtiğimiz hafta görevden alındı. Sabah Gazetesi, İki personelin görevden alınma nedeninin aralarındaki yasak aşk olduğunu ileri sürdü.

SABAH Gazetesinin haberine göre; Çanakkale Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Muharrem Erkek danışmanlığını yürüten, aynı zamanda  CHP Genel Başkan Yardımcısının da eşi olan M.T’yi belediyeye danışman olarak atadı. İki çocuk babası olan M.T, belediyedeki görevi için Çanakkale'de lüks bir otele yerleşti. İddiaya göre göreve hızlı başlayan M.T ile uzun yıllardır belediyede görev yapan S.S. isimli kadının aralarında yakınlaşma oldu.   Telefon mesajlarını yakaladı M.T, zaman zaman Ankara'ya giderek çocuklarıyla hasret giderirken iddiaya göre bir Ankara ziyaretinde CHP Genel Başkan Yardımcısı olan eşi, M.T’nin S.S. ile olan yazışmalarını yakaladı. İddiaya göre ilk uçakla Çanakkale'ye gelen ve Belediye'yi basan eş, Erkek'in odasında terör estirdi ve iki personelin derhal görevden alınması talimatını verdi. Erkek yaşanan gelişmelerin ardından M.T ile S.S.'yi görevden aldı. S.S. isimli kadının tazminatsız işten çıkarıldığı öne sürüldü.   İddiaları reddetti M.T ise, "Ankara'daki işlerimin yoğunluğu nedeniyle görevimden istifa ettim" dedi. Aynı konu hakkında daha önce ODA TV’ye de açıklamada bulunan M.T, “Bu tamamen yanlış anlaşılmaydı. Çanakkale’de iki yerel gazete haberi yaptı ama biri haberi kaldırdı. Ben zaten belediyede kadrolu çalışan değildim” dedi. Odatv, iddiaları sormak için aynı gün eşini de arayarak, mesaj gönderdi. Ancak eşi, aramalara ve gönderilen mesajlara hiçbir şekilde geri dönüş yapmayarak soruları yanıtsız bıraktı.
Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek'in danışmanlığını yapan M. T ile belediyede görevli S.S. isimli kadın geçtiğimiz hafta görevden alındı. Sabah Gazetesi, İki personelin görevden alınma nedeninin aralarındaki yasak aşk olduğunu ileri sürdü.

SABAH Gazetesinin haberine göre; Çanakkale Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Muharrem Erkek danışmanlığını yürüten, aynı zamanda  CHP Genel Başkan Yardımcısının da eşi olan M.T’yi belediyeye danışman olarak atadı. İki çocuk babası olan M.T, belediyedeki görevi için Çanakkale'de lüks bir otele yerleşti. İddiaya göre göreve hızlı başlayan M.T ile uzun yıllardır belediyede görev yapan S.S. isimli kadının aralarında yakınlaşma oldu.

 

Telefon mesajlarını yakaladı

M.T, zaman zaman Ankara'ya giderek çocuklarıyla hasret giderirken iddiaya göre bir Ankara ziyaretinde CHP Genel Başkan Yardımcısı olan eşi, M.T’nin S.S. ile olan yazışmalarını yakaladı.

İddiaya göre ilk uçakla Çanakkale'ye gelen ve Belediye'yi basan eş, Erkek'in odasında terör estirdi ve iki personelin derhal görevden alınması talimatını verdi.

Erkek yaşanan gelişmelerin ardından M.T ile S.S.'yi görevden aldı. S.S. isimli kadının tazminatsız işten çıkarıldığı öne sürüldü.

 

İddiaları reddetti

M.T ise, "Ankara'daki işlerimin yoğunluğu nedeniyle görevimden istifa ettim" dedi. Aynı konu hakkında daha önce ODA TV’ye de açıklamada bulunan M.T, “Bu tamamen yanlış anlaşılmaydı. Çanakkale’de iki yerel gazete haberi yaptı ama biri haberi kaldırdı. Ben zaten belediyede kadrolu çalışan değildim” dedi. Odatv, iddiaları sormak için aynı gün eşini de arayarak, mesaj gönderdi. Ancak eşi, aramalara ve gönderilen mesajlara hiçbir şekilde geri dönüş yapmayarak soruları yanıtsız bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir