Bayramiç’te yaşayan son Kore gazisi ebediyete uğurlandı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2024 - 16:25, Güncelleme: 23.06.2024 - 16:30
 

Bayramiç’te yaşayan son Kore gazisi ebediyete uğurlandı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde yaşayan son Kore Gazisi Mehmet Yaman, askeri törenle ebediyete uğurlandı.

 Kore Gazisi Mehmet Yaman için Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına; Vali İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, Bayramiç Kaymakamı Alper Taş, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, Bayramiç Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Ömüt, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Erol Günaydın, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale İl Başkanı Gökhan Uz, siyasi parti temsilcileri, merhum Yaman’ın ailesi, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Kore Gazisi Mehmet Yaman’ın cenazesi Güzeltepe köyü kabristanlığında dualarla toprağa verildi. Vali İlhami Aktaş, Yaman’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.
Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde yaşayan son Kore Gazisi Mehmet Yaman, askeri törenle ebediyete uğurlandı.

  Kore Gazisi Mehmet Yaman için Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına; Vali İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, Bayramiç Kaymakamı Alper Taş, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, Bayramiç Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Ömüt, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Erol Günaydın, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale İl Başkanı Gökhan Uz, siyasi parti temsilcileri, merhum Yaman’ın ailesi, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Kore Gazisi Mehmet Yaman’ın cenazesi Güzeltepe köyü kabristanlığında dualarla toprağa verildi. Vali İlhami Aktaş, Yaman’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir