Bayramiç’te kaybolan 90 yaşındaki adam aranıyor

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2024 - 16:50, Güncelleme: 09.07.2024 - 17:04
 

Bayramiç’te kaybolan 90 yaşındaki adam aranıyor

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde kaybolan 90 yaşındaki alzaymır hastası Zekai Kırcalı için arama çalışması yapılıyor.

Bayramiç’e bağlı Akpınar köyünde Zekai Kırcalı dün eve dönmeyince ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Ekipler, alzaymır hastası Zekai Kırcalı’nın (90) bulunması için arama çalışması başlattı. Arama çalışmalarına Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Birimi (UMKE) ve AKUT ekipleri de destek verdi. Jandarma ve AFAD tarafından kayıp Kırcalı’yı arama çalışmaları devam ediyor.
Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde kaybolan 90 yaşındaki alzaymır hastası Zekai Kırcalı için arama çalışması yapılıyor.

Bayramiç’e bağlı Akpınar köyünde Zekai Kırcalı dün eve dönmeyince ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Ekipler, href="https://www.troyhaber.com/ara?q=alzaymır " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">alzaymır hastası Zekai Kırcalı’nın (90) bulunması için arama çalışması başlattı. Arama çalışmalarına Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Birimi (UMKE) ve AKUT ekipleri de destek verdi.
/> Jandarma ve AFAD tarafından href="https://www.troyhaber.com/ara?q= kayıp " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> kayıp Kırcalı’yı arama çalışmaları devam ediyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir