Troy Medya

Ümit Milli Takım, Ukrayna maçına hazır

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 01.06.2021 - 20:52, Güncelleme: 01.06.2021 - 20:52
 

Ümit Milli Takım, Ukrayna maçına hazır

Ümit Milli Takım, Ukrayna maçına hazır

İSTANBUL, (DHA) - Ümit Milli Takım, 2023 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme müsabakaları öncesinde İstanbul'da Ukrayna ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarını tamamladı. TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki idmana sakatlığı bulunan Yunus Akgün dışında aday kadrodaki tüm oyuncular katıldı. Ümit Milliler, Ukrayna ile yarın saat 20.00'de Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Çağdaş Altay yönetecek. Altay'ın yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Murat Altan yaparken mücadelenin dördüncü hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy olacak. Ümit Milli Takım'ın kampı Ukrayna maçının ardından sona erecek. (FOTOĞRAFLI)
Ümit Milli Takım, Ukrayna maçına hazır

İSTANBUL, (DHA) - Ümit Milli Takım, 2023 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme müsabakaları öncesinde İstanbul'da Ukrayna ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarını tamamladı.
TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki idmana sakatlığı bulunan Yunus Akgün dışında aday kadrodaki tüm oyuncular katıldı.
Ümit Milliler, Ukrayna ile yarın saat 20.00'de Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Çağdaş Altay yönetecek. Altay'ın yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Murat Altan yaparken mücadelenin dördüncü hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy olacak.
Ümit Milli Takım'ın kampı Ukrayna maçının ardından sona erecek.

(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir