Troy Medya

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, Sayıştay Başkanı seçimi için toplandı

(HM) - Haber Merkezi | 15.06.2021 - 17:27, Güncelleme: 15.06.2021 - 17:27
 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, Sayıştay Başkanı seçimi için toplandı

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, Sayıştay Başkanı seçimi için toplandı

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Sayıştay Başkanı seçimi için toplandı.Plan ve Bütçe Komisyonu Sayıştay Başkanlığı seçimi için toplandı. Komisyon adaylar arasından iki kişiyi belirledi. Sayıştay Başkanlığı için mevcut Başkan Seyit Ahmet Baş, Abdullah Şimşek, Abdullah Doğru, Ahmet Tezcan, Beyami Özdemir, Mustafa Sakal, Ahmet Gümüş, Mehmet Aksoy, Fikret Çöker, Özcan Rıza Yıldız, Hasan Ayrancı ve Metin Yener aday oldu.Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yapılan seçimde en yüksek oyu alan Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürü Metin Yener (10), Sayıştay 6. Daire üyesi Mehmet Aksoy’un (8) isimleri TBMM Genel Kurulu’na bildirilecek ve Genel Kurul’da bu iki isimden biri Sayıştay başkanı seçilecek.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, Sayıştay Başkanı seçimi için toplandı
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Sayıştay Başkanı seçimi için toplandı.
Plan ve Bütçe Komisyonu Sayıştay Başkanlığı seçimi için toplandı. Komisyon adaylar arasından iki kişiyi belirledi. Sayıştay Başkanlığı için mevcut Başkan Seyit Ahmet Baş, Abdullah Şimşek, Abdullah Doğru, Ahmet Tezcan, Beyami Özdemir, Mustafa Sakal, Ahmet Gümüş, Mehmet Aksoy, Fikret Çöker, Özcan Rıza Yıldız, Hasan Ayrancı ve Metin Yener aday oldu.
Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yapılan seçimde en yüksek oyu alan Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürü Metin Yener (10), Sayıştay 6. Daire üyesi Mehmet Aksoy’un (8) isimleri TBMM Genel Kurulu’na bildirilecek ve Genel Kurul’da bu iki isimden biri Sayıştay başkanı seçilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir