Troy Medya

Polisten sıkı denetim

ASAYİŞ 01.05.2021 - 13:23, Güncelleme: 01.06.2021 - 14:03
 

Polisten sıkı denetim

Çanakkale’de, korona virüs salgınının yayılımını engellemek amacıyla tüm Türkiye’de hayata geçirilen ‘tam kapanma’ sürecinin 2’nci gününde sessizlik hakim.

Tüm Türkiye’de korona virüs yayılımını engellemek ve insan sağlığının korunması amacıyla 17 günlük tam kapanma süreci önceki akşam başlamıştı. İlk gün hareketliliğine göre Çanakkale’de bugün sessizlik hakim. Çalışma ve izin belgeleri bulunanlar dışında sokaklar boş kaldı.  Polis ekipleri, kentin en işlek noktaları olan; İskele Meydanı, Kordon Boyu, Kayserili Ahmetpaşa Caddesi ve Demircioğlu Caddesi, Atatürk ve Troya Caddesi gibi işlek cadde ve sokaklarda oluşturdukları noktalarda sıkı denetimler gerçekleştiriyor.  Tam kapanma kurallarına uymayan vatandaşlara gerekli idari yaptım uygulanıyor.  
Çanakkale’de, korona virüs salgınının yayılımını engellemek amacıyla tüm Türkiye’de hayata geçirilen ‘tam kapanma’ sürecinin 2’nci gününde sessizlik hakim.

Tüm Türkiye’de korona virüs yayılımını engellemek ve insan sağlığının korunması amacıyla 17 günlük tam kapanma süreci önceki akşam başlamıştı. İlk gün hareketliliğine göre Çanakkale’de bugün sessizlik hakim. Çalışma ve izin belgeleri bulunanlar dışında sokaklar boş kaldı. 
Polis ekipleri, kentin en işlek noktaları olan; İskele Meydanı, Kordon Boyu, Kayserili Ahmetpaşa Caddesi ve Demircioğlu Caddesi, Atatürk ve Troya Caddesi gibi işlek cadde ve sokaklarda oluşturdukları noktalarda sıkı denetimler gerçekleştiriyor. 
Tam kapanma kurallarına uymayan vatandaşlara gerekli idari yaptım uygulanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir