Önder resmen AK partili oldu

SİYASET 07.04.2021 - 14:15, Güncelleme: 01.06.2021 - 14:03
 

Önder resmen AK partili oldu

İl Genel Meclisi Başkanı seçilen Nejat Önder, AK Parti grup toplantısında resmen AK Partili oldu. Önder’e rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.

Çanakkale İl Genel Meclisinde CHP Grubu tarafından yapılan ön seçimle başkan adayı olarak belirlenen Gelibolu İl Genel Meclis Üyesi Nihat Öner'in karşısına, son dakikada eski CHP İl Başkanı Nejat Önder aday olarak çıkmış, gerçekleştirilen seçimin ardından ise AK Partili ve MHP’li üyelerin de desteğini alan Önder, meclisin yeni başkanı olmuştu.   Bugün yapılam AK Parti grup toplantısına katılan Önder, resmen AK Parti'ye katıldı. Önder’e rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.  
İl Genel Meclisi Başkanı seçilen Nejat Önder, AK Parti grup toplantısında resmen AK Partili oldu. Önder’e rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.

Çanakkale İl Genel Meclisinde CHP Grubu tarafından yapılan ön seçimle başkan adayı olarak belirlenen Gelibolu İl Genel Meclis Üyesi Nihat Öner'in karşısına, son dakikada eski CHP İl Başkanı Nejat Önder aday olarak çıkmış, gerçekleştirilen seçimin ardından ise AK Partili ve MHP’li üyelerin de desteğini alan Önder, meclisin yeni başkanı olmuştu.
 

Bugün yapılam AK Parti grup toplantısına katılan Önder, resmen AK Parti'ye katıldı. Önder’e rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir