Troy Medya

Mecliste büyük sorumsuzluk iddiası

SİYASET 10.04.2021 - 16:43, Güncelleme: 01.06.2021 - 14:03
 

Mecliste büyük sorumsuzluk iddiası

İl Genel Meclisi gündemden düşmüyor. Başkanlık tartışmalarının ardından, şimdi de 2 CHP'li üyenin karantinaya girmek yerine meclise gelerek oturuma katıldığı öne sürüldü.

CHP'li İl genel Meclisi üyesi bir ismin, pozitif olduğunu bile bile oturuma katıldığı, bir diğer üyenin ise temaslı olduğu halde kendisini HES sistemine kaydettirmeyerek mclise geldiği iddia edildi.  İl Genel Meclisi'nde, başkanlık seçiminin ardından 8 ve 9 Nisan'da yapılacak oturumlar, koronavirüs vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Ardından 3 meclis üyesinin daha testi pozitif çıktı. CHP'li bir İl Genel Meclisi üyesinin, pozitif olduğunu bile bile oylamaya katılmak için oturuma geldiği öne sürüldü. Bir başka CHP'li üyenin ise pozitif bir vaka ile temaslı olmasına rağmen sağlık birimlerine beyanda bulunmadığı, HES sistemine kayıt yaptırmayarak günlük hayatına devam ettiği ve meclis toplantısına katıldığı da iddia edildi.  AK Parti İl Başkanı Naim Makas da karantinada olan İl Genel Meclisi üyesi Tülay Ömercioğlu'nun otomobiliyle meclis bahçesine geldiğini, oturuma katılmadan araçtan oy kullanma talebinde bulunduğunu ancak bu talebin kabul edilmediğini açıklamıştı.     
İl Genel Meclisi gündemden düşmüyor. Başkanlık tartışmalarının ardından, şimdi de 2 CHP'li üyenin karantinaya girmek yerine meclise gelerek oturuma katıldığı öne sürüldü.

CHP'li İl genel Meclisi üyesi bir ismin, pozitif olduğunu bile bile oturuma katıldığı, bir diğer üyenin ise temaslı olduğu halde kendisini HES sistemine kaydettirmeyerek mclise geldiği iddia edildi. 

İl Genel Meclisi'nde, başkanlık seçiminin ardından 8 ve 9 Nisan'da yapılacak oturumlar, koronavirüs vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Ardından 3 meclis üyesinin daha testi pozitif çıktı. CHP'li bir İl Genel Meclisi üyesinin, pozitif olduğunu bile bile oylamaya katılmak için oturuma geldiği öne sürüldü. Bir başka CHP'li üyenin ise pozitif bir vaka ile temaslı olmasına rağmen sağlık birimlerine beyanda bulunmadığı, HES sistemine kayıt yaptırmayarak günlük hayatına devam ettiği ve meclis toplantısına katıldığı da iddia edildi. 

AK Parti İl Başkanı Naim Makas da karantinada olan İl Genel Meclisi üyesi Tülay Ömercioğlu'nun otomobiliyle meclis bahçesine geldiğini, oturuma katılmadan araçtan oy kullanma talebinde bulunduğunu ancak bu talebin kabul edilmediğini açıklamıştı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir