İl Genel'de CHP'ye darbe üstüne darbe

SİYASET 07.04.2021 - 08:37, Güncelleme: 01.06.2021 - 14:03
 

İl Genel'de CHP'ye darbe üstüne darbe

İl Genel Meclisindeki tarihi oylamayı kaybeden CHP, daha bununu şokunu atlatamadan ikinci şokla sarsıldı. AK Parti İl Başkanı Naim Makas, İl genel Meclisi Başkanı seçilen Nejat Önder'in AK Parti'ye katılacağını açıkladı.

Çanakkale İl Genel Meclisinde seçim günü CHP için kabus gibi geçti. CHP Grubu tarafından yapılan ön seçimle başkan adayı olarak belirlenen Gelibolu İl Genel Meclis Üyesi Nihat Öner'in karşısına, son dakikada eski CHP İl Başkanı Nejat Önder aday olarak çıktı.  Gerçekleştirilen seçimin ardından ise AK Partili ve MHP’li üyelerin de desteğini alan Önder, meclisin yeni başkanı oldu. CHP grubu bu şokla sarsılırken, en çok sorulan soru, 'Nejat Önder CHP'den istifa etti mi?' oldu.  Bu tartışmaların arasında ikinci büyük şok, AK Parti İl Başkanı Naim Makas'tan geldi. Makas, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Nejat Önder'in AK Parti'ye katılacağını duyurdu. Bu sayede İl Genel Meclisi başkanlığı yeniden AK Parti'ye geçmiş oldu.   
İl Genel Meclisindeki tarihi oylamayı kaybeden CHP, daha bununu şokunu atlatamadan ikinci şokla sarsıldı. AK Parti İl Başkanı Naim Makas, İl genel Meclisi Başkanı seçilen Nejat Önder'in AK Parti'ye katılacağını açıkladı.

Çanakkale İl Genel Meclisinde seçim günü CHP için kabus gibi geçti. CHP Grubu tarafından yapılan ön seçimle başkan adayı olarak belirlenen Gelibolu İl Genel Meclis Üyesi Nihat Öner'in karşısına, son dakikada eski CHP İl Başkanı Nejat Önder aday olarak çıktı.  Gerçekleştirilen seçimin ardından ise AK Partili ve MHP’li üyelerin de desteğini alan Önder, meclisin yeni başkanı oldu. CHP grubu bu şokla sarsılırken, en çok sorulan soru, 'Nejat Önder CHP'den istifa etti mi?' oldu. 

Bu tartışmaların arasında ikinci büyük şok, AK Parti İl Başkanı Naim Makas'tan geldi. Makas, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Nejat Önder'in AK Parti'ye katılacağını duyurdu. Bu sayede İl Genel Meclisi başkanlığı yeniden AK Parti'ye geçmiş oldu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir