Troy Medya

Tedirgin eden görüntü

SAĞLIK 28.03.2021 - 02:39, Güncelleme: 01.06.2021 - 14:03
 

Tedirgin eden görüntü

Çanakkale'de korona virüs (Covid-19) salgınının önlemesi amacıyla alınan bazı kararların hiçe sayıldığı görüldü. Son zamanlarda vaka sayıların artmasına rağmen, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmaması tepki çekti.

Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs tüm insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Türkiye’de; İngiltere, Güney Afrika ve Brezilya varyantının da görülmesine rağmen vatandaşların alınan önlemlere uymaması tedirgin etti.  Çanakkale’nin en işlek caddelerinden; Çarşı Caddesi, kordon boyu, İskele Meydanı ve Demircioğlu Caddesi’nde çok sayıda vatandaşın sokaklarda olduğu görüldü. Aynı zamanda maske ve sosyal mesafe kurallarına uymayan bazı vatandaşların, işlek caddelerde sigara içme kurallarına da riayet etmediği gözlendi.  Sağlık Bakanlığı, 13-19 Mart tarihleri arası Çanakkale’deki covid-19 haftalık vaka sayısına göre; 100 binde 202,75 olarak bildirmişti.
Çanakkale'de korona virüs (Covid-19) salgınının önlemesi amacıyla alınan bazı kararların hiçe sayıldığı görüldü. Son zamanlarda vaka sayıların artmasına rağmen, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmaması tepki çekti.

Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs tüm insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Türkiye’de; İngiltere, Güney Afrika ve Brezilya varyantının da görülmesine rağmen vatandaşların alınan önlemlere uymaması tedirgin etti. 
Çanakkale’nin en işlek caddelerinden; Çarşı Caddesi, kordon boyu, İskele Meydanı ve Demircioğlu Caddesi’nde çok sayıda vatandaşın sokaklarda olduğu görüldü. Aynı zamanda maske ve sosyal mesafe kurallarına uymayan bazı vatandaşların, işlek caddelerde sigara içme kurallarına da riayet etmediği gözlendi. 
Sağlık Bakanlığı, 13-19 Mart tarihleri arası Çanakkale’deki covid-19 haftalık vaka sayısına göre; 100 binde 202,75 olarak bildirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir