Troy Medya

İki kız kardeş nilüfer çiçeklerine özenle bakıyor

(HM) - Haber Merkezi | 10.06.2021 - 09:21, Güncelleme: 10.06.2021 - 09:21
 

İki kız kardeş nilüfer çiçeklerine özenle bakıyor

İki kız kardeş nilüfer çiçeklerine özenle bakıyor

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde Efsu ve Gizem Şengül kardeşler, evlerinin bahçesindeki havuzda her sene açan nilüfer çiçeklerine gözleri gibi bakıyor.Lapseki ilçesinde Efsu (8) ve Gizem Şengül (16) kardeşler, evlerinin bahçesindeki havuzda her sene kendiliğinden açan nilüfer çiçeklerine gözleri gibi bakıyor. Çiçekleri çok sevdiklerini ifade eden Şengül kardeşler, havuza düşen çöpleri de elleriyle tek tek topluyor.Nilüfer çiçeklerine ilgi duyduğunu ifade eden Gizem Şengül, " Ben nilüfer çiçeklerine bayılıyorum. Kokusu da çok güzel. Her sene bakımını kendim yapıyorum. Kendiliğinden yetişiyorlar" dedi.Küçük kardeş Efsu Şengül de çiçeklerin her gün açtığını ve onları çok sevdiğini ifade etti.Nilüfer koparmanın cezası 73 bin liraSu üstünde geniş yüzey oluşturan yapraklarında kurbağaların mesken tuttuğu Nilüfer çiçeğini koparmanın cezası 73 bin lira. Yetkililer, biyolojik çeşitliliğe zarar vermekten ötürü nilüfer çiçeğini koparanlara cezaî müeyyide uyguluyor.
İki kız kardeş nilüfer çiçeklerine özenle bakıyor
Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde Efsu ve Gizem Şengül kardeşler, evlerinin bahçesindeki havuzda her sene açan nilüfer çiçeklerine gözleri gibi bakıyor.
Lapseki ilçesinde Efsu (8) ve Gizem Şengül (16) kardeşler, evlerinin bahçesindeki havuzda her sene kendiliğinden açan nilüfer çiçeklerine gözleri gibi bakıyor. Çiçekleri çok sevdiklerini ifade eden Şengül kardeşler, havuza düşen çöpleri de elleriyle tek tek topluyor.Nilüfer çiçeklerine ilgi duyduğunu ifade eden Gizem Şengül, " Ben nilüfer çiçeklerine bayılıyorum. Kokusu da çok güzel. Her sene bakımını kendim yapıyorum. Kendiliğinden yetişiyorlar" dedi.
Küçük kardeş Efsu Şengül de çiçeklerin her gün açtığını ve onları çok sevdiğini ifade etti.
Nilüfer koparmanın cezası 73 bin lira
Su üstünde geniş yüzey oluşturan yapraklarında kurbağaların mesken tuttuğu Nilüfer çiçeğini koparmanın cezası 73 bin lira. Yetkililer, biyolojik çeşitliliğe zarar vermekten ötürü nilüfer çiçeğini koparanlara cezaî müeyyide uyguluyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir