ÜLGÜR GÖKHAN KAYBETMEYE DEVAM ETTİ.

SİYASET 23.07.2023 - 17:57, Güncelleme: 23.07.2023 - 17:59
 

ÜLGÜR GÖKHAN KAYBETMEYE DEVAM ETTİ.

DEĞİŞİM İLE MEVCUT DÜZEN YARIŞIYOR

CHP'de değişim diyen beyaz liste Esenler'i de kazandı! Esenler Mahallesi delege seçimleri tamamlandı. Seçimde değişim diyen beyaz liste 421 oy Mavi Liste ise 300 oy aldı. Seçimi Beyaz Liste 121 fark ile kazandı. CHP Çanakkale Merkez İlçe delege seçimleri devam ediyor. Bugün Esenler Mahallesi delege seçimleri yapıldı. Seçim sonucuna göre Beyaz Liste  421 oy, Mavi Liste ise 300 oy aldı. Seçimi 121 fark ile beyaz liste kazandı.  DEĞİŞİM İLE MEVCUT DÜZEN YARIŞIYOR Devam eden delege seçimlerinde iki liste yarışıyor. Muharrem Erkek, İsmet Güneşhan, Serdar Soydan ve Erdal Gezen’in başını çektiği ve değişim diye beyaz liste ile Ülgür Gökhan, Rebiye Ünüvar ve Evren Kızoğlu’nun başını çektiği mevcut düzeni savunan mavi liste yarışıyor.
DEĞİŞİM İLE MEVCUT DÜZEN YARIŞIYOR

CHP'de değişim diyen beyaz liste Esenler'i de kazandı!

Esenler Mahallesi delege seçimleri tamamlandı. Seçimde değişim diyen beyaz liste 421 oy Mavi Liste ise 300 oy aldı. Seçimi Beyaz Liste 121 fark ile kazandı.

CHP Çanakkale Merkez İlçe delege seçimleri devam ediyor. Bugün Esenler Mahallesi delege seçimleri yapıldı. Seçim sonucuna göre Beyaz Liste  421 oy, Mavi Liste ise 300 oy aldı. Seçimi 121 fark ile beyaz liste kazandı. 

DEĞİŞİM İLE MEVCUT DÜZEN YARIŞIYOR

Devam eden delege seçimlerinde iki liste yarışıyor. Muharrem Erkek, İsmet Güneşhan, Serdar Soydan ve Erdal Gezen’in başını çektiği ve değişim diye beyaz liste ile Ülgür Gökhan, Rebiye Ünüvar ve Evren Kızoğlu’nun başını çektiği mevcut düzeni savunan mavi liste yarışıyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir