109 2
109

Muharrem Erkek, İmamoğlu ile bir araya geldi.. Gündem; Çanakkale

SİYASET 29.12.2023 - 16:29, Güncelleme: 29.12.2023 - 17:04
 

Muharrem Erkek, İmamoğlu ile bir araya geldi.. Gündem; Çanakkale

CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. Erkek, "Deprem gibi doğal afetlere karşı çalışmalar, çevre, turizm ve kültür işbirliklerini konuştuk." dedi.

Ziyarette CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz ve CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun da yer aldı. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Erkek, şunları söyledi: "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve çalışma arkadaşları ile biraraya gelerek seçim süreci ve sonrasına dair son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Çanakkale ve Marmara Bölgesi’ni kapsayan işbirliği içerisinde olacağımız projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Kentimizin vizyonunu ileriye taşımak adına; çevre illerle ilişki, deprem gibi doğal afetlere karşı çalışmalar, çevre, turizm ve kültür işbirlikleri konusunda kampanyamızı destekleyici önemli bir toplantı oldu.  Katkıları ve destekleri için Ekrem Başkanımıza teşekkür ederiz." İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek ile yaptığı toplantı sonrası açıklama yaptı. İmamoğlu, "İnşallah çok güzel bir dönemi birlikte Çanakkale'ye yaşatacağız." dedi. Ekrem İmamoğlu'nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Çanakkaleli hemşehrilerimizi, dostlarımızı selamlıyoruz. Muharrem Erkek başkanımızla Çanakkale'de çok başarılı günleri hep birlikte yakalayacağımıza inanıyoruz. Geçmişten bugüne var olan Çanakkale'deki güzel belediyeciliği daha da yukarı taşıyacağından hiç bir kuşku yok. Biz başkamızla sadece Çanakkale merkeze değil, Çanakkale'nin tamamına bir bakışla deyimlerimizi birleştirmeyi ve birbirimizi pozitif anlamda etkilemeyi düşünüyoruz. Bu hem seçim döneminde fark edilecek, hem de seçim döneminden sonra başkanlıklarımıza şehirler bunu fark edecek. Çevre sorunları, ulaşım sorunları, depremle ilgili mücadeleler gibi bir çok konuda birbirimizi destekleyeceğiz.  "YOLUNUZ AÇIK OLSUN" İstanbul'daki deprem seferberliğini Çanakkale'nin tamamına, bir çok şehrimize yayacağız. Bu konuda Muharrem Erkek başkanımız ile birlikte Çanakkale'nin bütününe, toplantılarla ve iş birliktelikleri ile çalışacağız. Her zaman güçlü bir birlikteliği bölgemize kazandıralım. Muharrem Erkek başkanımıza başarılar diliyorum. Yolu açık olsun. İnşallah çok güzel bir dönemi birlikte Çanakkale'ye yaşatacağız.  "HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK" Toplantı sonrası İmamoğlu'na teşekkürleri ileten Erkek, "Çok teşekkür ediyorum. Çalışmalara başladık. Çanakkale için bugün çok güzel bir toplantı yaptık. Her şey çok güzel olacak." ifadelerini kullandı.
CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. Erkek, "Deprem gibi doğal afetlere karşı çalışmalar, çevre, turizm ve kültür işbirliklerini konuştuk." dedi.

Ziyarette CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz ve CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun da yer aldı. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Erkek, şunları söyledi:

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve çalışma arkadaşları ile biraraya gelerek seçim süreci ve sonrasına dair son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Çanakkale ve Marmara Bölgesi’ni kapsayan işbirliği içerisinde olacağımız projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Kentimizin vizyonunu ileriye taşımak adına; çevre illerle ilişki, deprem gibi doğal afetlere karşı çalışmalar, çevre, turizm ve kültür işbirlikleri konusunda kampanyamızı destekleyici önemli bir toplantı oldu.  Katkıları ve destekleri için Ekrem Başkanımıza teşekkür ederiz."

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek ile yaptığı toplantı sonrası açıklama yaptı. İmamoğlu, "İnşallah çok güzel bir dönemi birlikte Çanakkale'ye yaşatacağız." dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Çanakkaleli hemşehrilerimizi, dostlarımızı selamlıyoruz. Muharrem Erkek başkanımızla Çanakkale'de çok başarılı günleri hep birlikte yakalayacağımıza inanıyoruz. Geçmişten bugüne var olan Çanakkale'deki güzel belediyeciliği daha da yukarı taşıyacağından hiç bir kuşku yok. Biz başkamızla sadece Çanakkale merkeze değil, Çanakkale'nin tamamına bir bakışla deyimlerimizi birleştirmeyi ve birbirimizi pozitif anlamda etkilemeyi düşünüyoruz. Bu hem seçim döneminde fark edilecek, hem de seçim döneminden sonra başkanlıklarımıza şehirler bunu fark edecek. Çevre sorunları, ulaşım sorunları, depremle ilgili mücadeleler gibi bir çok konuda birbirimizi destekleyeceğiz. 

"YOLUNUZ AÇIK OLSUN"

İstanbul'daki deprem seferberliğini Çanakkale'nin tamamına, bir çok şehrimize yayacağız. Bu konuda Muharrem Erkek başkanımız ile birlikte Çanakkale'nin bütününe, toplantılarla ve iş birliktelikleri ile çalışacağız. Her zaman güçlü bir birlikteliği bölgemize kazandıralım. Muharrem Erkek başkanımıza başarılar diliyorum. Yolu açık olsun. İnşallah çok güzel bir dönemi birlikte Çanakkale'ye yaşatacağız. 

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"

Toplantı sonrası İmamoğlu'na teşekkürleri ileten Erkek, "Çok teşekkür ediyorum. Çalışmalara başladık. Çanakkale için bugün çok güzel bir toplantı yaptık. Her şey çok güzel olacak." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir