109 2
109

Kırgızistan-Çin sınırında 7 büyüklüğünde deprem

GÜNDEM (HM) - Haber Merkezi | 22.01.2024 - 23:05, Güncelleme: 22.01.2024 - 23:10
 

Kırgızistan-Çin sınırında 7 büyüklüğünde deprem

Kırgızistan'da merkez üssü Kızıl-Su olan 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS) tarafından yapılan açıklamada, Kırgızistan’ın Çin’in Sincan Uygur Özerk Bölgesi ile olan sınır bölgesi yakınında yer alan Kızıl-Su ilçesinin 126 kilometre güneydoğusunda 7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bilgisi verildi. Deprem yaklaşık 28 kilometre derinlikte kaydedildi. Başkent Bişkek’te de hissedilen deprem nedeniyle halk sokaklara dökülürken, henüz can ve mal kaybı bildirilmedi.
Kırgızistan'da merkez üssü Kızıl-Su olan 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS) tarafından yapılan açıklamada, Kırgızistan’ın Çin’in Sincan Uygur Özerk Bölgesi ile olan sınır bölgesi yakınında yer alan Kızıl-Su ilçesinin 126 kilometre güneydoğusunda 7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bilgisi verildi.

Deprem yaklaşık 28 kilometre derinlikte kaydedildi.

Başkent Bişkek’te de hissedilen deprem nedeniyle halk sokaklara dökülürken, henüz can ve mal kaybı bildirilmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir