İsrail: "İran ile savaşımız an itibari ile başladı"

GÜNDEM 13.04.2024 - 23:16, Güncelleme: 14.04.2024 - 00:06
 

İsrail: "İran ile savaşımız an itibari ile başladı"

İsrail medyası, İran'ın dronelar ile İsrail'e saldırdığını duyurdu.

İsrailli Kanal 12 televizyonu, İran'ın İsrail'deki hedeflere onlarca hava aracıyla İsrail'e saldırı başlattığını ve uçuş sürelerinin saatler sürmesinin beklendiğini bildirdi. İsrail ordusunun hava kuvvetlerinin alarma geçtiği, İsrail tüm hava savunma ve saldırı sistemlerinin alarma geçtiği duyurulurken çok sayıda uçağın gökyüzünde olduğu ve ABD ile koordinasyonun devam ettiği belirtildi. İran'dan ilk kez İsrail'e doğrudan insansız hava araçlarının gönderildiği ifade edilirken savaş kabinesinin toplandığı belirtildi.    
İsrail medyası, İran'ın dronelar ile İsrail'e saldırdığını duyurdu.

İsrailli Kanal 12 televizyonu, İran'ın İsrail'deki hedeflere onlarca hava aracıyla İsrail'e saldırı başlattığını ve uçuş sürelerinin saatler sürmesinin beklendiğini bildirdi.

İsrail ordusunun hava kuvvetlerinin alarma geçtiği, İsrail tüm hava savunma ve saldırı sistemlerinin alarma geçtiği duyurulurken çok sayıda uçağın gökyüzünde olduğu ve ABD ile koordinasyonun devam ettiği belirtildi.

İran'dan ilk kez İsrail'e doğrudan insansız hava araçlarının gönderildiği ifade edilirken savaş kabinesinin toplandığı belirtildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir