Göçük altında kaldılar

ASAYİŞ 17.04.2024 - 20:10, Güncelleme: 17.04.2024 - 20:21
 

Göçük altında kaldılar

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde su kanalı açma çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte 2 kişi toprak altında kaldı.Kurtarma ekipleri şu an olay yerinde çalışmalarını sürdürüyorlar.

Kangırlı köyünde bir tarlanın kenarında su çıkarmak için yapılan kazı sırasında yaşanan göçükte 3 işçi toprak altında kaldı. Olayı gören iş makinesi operatörünün hemen yardım çağrısı yapmasıyla bölgeye jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan 1 kişi, sağlık ekiplerince Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine sevk edildi.  AFAD, AKUT ve UMKE gibi kuruluşlar da toprak altında kalan diğer 2 kişiye ulaşmak için çalışmalara katıldılar. Vali İlhami Aktaş ve Kaymakam Emre Öztürk, olay yerinde incelemelerde bulunarak bilgi aldılar.
Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde su kanalı açma çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte 2 kişi toprak altında kaldı.Kurtarma ekipleri şu an olay yerinde çalışmalarını sürdürüyorlar.

Kangırlı köyünde bir tarlanın kenarında su çıkarmak için yapılan kazı sırasında yaşanan göçükte 3 işçi toprak altında kaldı. Olayı gören iş makinesi operatörünün hemen yardım çağrısı yapmasıyla bölgeye jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan 1 kişi, sağlık ekiplerince Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine sevk edildi. 

AFAD, AKUT ve UMKE gibi kuruluşlar da toprak altında kalan diğer 2 kişiye ulaşmak için çalışmalara katıldılar. Vali İlhami Aktaş ve Kaymakam Emre Öztürk, olay yerinde incelemelerde bulunarak bilgi aldılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir