CHP'de “mevcut düzen” değişecek mi?

SİYASET 19.07.2023 - 10:41, Güncelleme: 19.07.2023 - 10:41
 

CHP'de “mevcut düzen” değişecek mi?

CHP Çanakkale Cevatpaşa Mahalle Kongresi bugün gerçekleşiyor. Seçimde değişim diyen beyaz liste ile Ülgür Gökhan'ın temsil ettiği mevcut düzen diyen Mavi liste yarışıyor.

CHP Merkez İlçe Delege Seçimleri devam ediyor. Köylerin ardından bugün büyük mahallelerin delege seçimleri başladı. Bugün saat 10:00'da başlayan Cevatpaşa Mahallesi Kongresinin saat 19:00'da tamamlanması bekleniyor. Sonuçların ise akşam saat 20:00 sularında belli olacağı öngörülüyor. Seçimlerde iki liste yarışıyor. Muharrem Erkek, İsmet Güneşhan, Serdar Soydan ve Erdal Gezen'in başını çektiği ve değişim diye beyaz liste ile Ülgür Gökhan, Rebiye Ünüvar ve Evren Kızoğlu'nun başını çektiği mevcut düzeni savunan mavi liste yarışıyor. Geçtiğimiz günlerde köylerde yapılan delege seçimlerinde, iki listenin yarıştığı bütün seçimlerde değişim diyen beyaz liste büyük bir fark ile seçimleri kazanmıştı. CHP tabanın değişimden yana olduğu görülmüştü.
CHP Çanakkale Cevatpaşa Mahalle Kongresi bugün gerçekleşiyor. Seçimde değişim diyen beyaz liste ile Ülgür Gökhan'ın temsil ettiği mevcut düzen diyen Mavi liste yarışıyor.

CHP Merkez İlçe Delege Seçimleri devam ediyor. Köylerin ardından bugün büyük mahallelerin delege seçimleri başladı. Bugün saat 10:00'da başlayan Cevatpaşa Mahallesi Kongresinin saat 19:00'da tamamlanması bekleniyor. Sonuçların ise akşam saat 20:00 sularında belli olacağı öngörülüyor. Seçimlerde iki liste yarışıyor. Muharrem Erkek, İsmet Güneşhan, Serdar Soydan ve Erdal Gezen'in başını çektiği ve değişim diye beyaz liste ile Ülgür Gökhan, Rebiye Ünüvar ve Evren Kızoğlu'nun başını çektiği mevcut düzeni savunan mavi liste yarışıyor.

Geçtiğimiz günlerde köylerde yapılan delege seçimlerinde, iki listenin yarıştığı bütün seçimlerde değişim diyen beyaz liste büyük bir fark ile seçimleri kazanmıştı. CHP tabanın değişimden yana olduğu görülmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir