Çanakkale’de öğrencilerin kar sevinci

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2024 - 18:34, Güncelleme: 09.01.2024 - 18:44
 

Çanakkale’de öğrencilerin kar sevinci

Çanakkale’de öğrencilerin kar sevinci

Çanakkale’nin yüksek kesimlerinde bastıran kar yağışı etkisini sürdürüyor. Yenice ilçesini beyaza bürüyen kar, öğrencilerin eğlence kaynağı oldu.Meteorolojinin dün kar yağışı uyarısında bulunduğu Çanakkale’de fırtına ve sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı etkisini gösterdi. Yenice ilçesinde öğle saatlerinde havanın soğuması ile kar yağışı başladı. Yağan karın etkisini arttırması ile Yenice ilçesi yüksekleri beyaza büründü. Kar yağışı etkisini sürdürürken, ortaya güzel görüntüler çıktı.Kar yağışını fırsat bilen Yenice Taban Köyü İlkokulu öğrencileri ise stres atmak için okul bahçelerinde, kartopu oynayıp gönüllerince eğlendiler.
Çanakkale’de öğrencilerin kar sevinci
Çanakkale’nin yüksek kesimlerinde bastıran kar yağışı etkisini sürdürüyor. Yenice ilçesini beyaza bürüyen kar, öğrencilerin eğlence kaynağı oldu.
Meteorolojinin dün kar yağışı uyarısında bulunduğu Çanakkale’de fırtına ve sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı etkisini gösterdi. Yenice ilçesinde öğle saatlerinde havanın soğuması ile kar yağışı başladı. Yağan karın etkisini arttırması ile Yenice ilçesi yüksekleri beyaza büründü. Kar yağışı etkisini sürdürürken, ortaya güzel görüntüler çıktı.
Kar yağışını fırsat bilen Yenice Taban Köyü İlkokulu öğrencileri ise stres atmak için okul bahçelerinde, kartopu oynayıp gönüllerince eğlendiler.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir